Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Iglė ir T.Juodsnukis Barselonos metro stotyje uždainavo B.Adamso „Heaven“: paklausykite dueto

Visiškai įsimylėję, nuolat besišypsantys ir, atrodo, vienas kito iš glėbio tiesiog nepaleidžiantys dainininkai Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis prieš porą savaičių atostogavo Barselonoje. Čia pora ne tik smagiai leido laiką vaikštinėdami po žavųjį miestą, bet kartu ir uždainavo.
Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsniukis
Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsniukis / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš mėnesį Iglė ir Tadas išsiruošė į pirmąją jųdviejų kelionę – pora kelioms dienoms ištrūko į Barį, Italiją. Jau tada atlikėja džiaugėsi, kad jie su Tadu – puikūs kelionių kompanionai.

„Per visas atostogas tarp mūsų nebuvo nė vieno pykčio, viskas buvo labai gražu... Wow, super tiesiog“, – 15min tąkart pasakojo Iglė Bernotaitytė.

Kad jau santykiai taip puikiai klojasi, Iglė su Tadu iškart susiplanavo dar vieną kelionę – prieš porą savaičių pora išvyko į Barseloną. Tiesa, atlikėja čia jau yra buvusi, lankėsi praėjusių metų vasarą, tačiau ir šįkart naujų atradimų ir potyrių jai tikrai netrūko.

Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė

Kadangi Tadas Juodsnukis yra lengvai pakvaišęs dėl riedučių, šiuo hobiu jis užkrėtė ir Iglę. Todėl pora miestą tyrinėjo ne tik vaikštinėdami, o ir greitai skrisdami žaviosiomis gatvelėmis.

Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis
Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis

Barselonoje pora mėgavosi ir ispaniškos virtuvės šedevrais, grožėjosi panoramomis, žymiais miesto objektais – nuo rutinos ir darbų, laukiančių Lietuvoje, jie visiškai atitrūko.

Beje, I.Bernotaitytė šiuo metu yra 12-okė – mergina jau laikė anglų kalbos egzaminą, o atsikvėpusi ir pailsėjusi Barselonoje, ji grįžo į Lietuvą, į kitų egzaminų maratoną ir mokyklos baigimą.

Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Iglė Bernotaitytė

Tiesa, kad jau Iglė ir Tadas abudu yra tiesiog puikūs dainininkai, savo meilę muzikai kelionėje jie taip pat sujungė. Naktį, metro stotyje pora netikėtai rado pianiną, prie kurio prisėdo ir kartu uždainavo Bryano Adamso dainą „Heaven“. Jiedu yra aistringi šio atlikėjo gerbėjai – gegužės pradžioje lankėsi jo koncerte Kaune.

„Dažniausiai kartu nedainuojam, tikrai atskirai, nebent kažką paniūniuojame. Bet čia buvo ir tinkamas laikas, ir tinkama vieta“, – 15min šypsodamasi sakė Iglė Bernotaitytė.

Žiūrėkite Iglės ir Tado vaizdo įrašą:

Daugiau kelionės akimirkų žiūrėkite fotogalerijoje:

TAIP PAT SKAITYKITE: Iglės ir Tado Juodsnukio atostogos Baryje: romantika, tobulas maistas ir nauji kelionių planai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius