-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Igno Krupavičiaus ir Vaidos Kazakauskytės atostogos Italijoje: gražūs vaizdai ir itin skanios picos

Laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius prieš keletą dienų grįžo po atostogų saulėtoje Italijoje. Čia žinomas vyras poilsiavo su širdies drauge Vaida Kazakauskyte – pora praleido pirmąsias atostogas kartu.
Ignas Krupavičius ir Vaida Kazakauskytė
Ignas Krupavičius ir Vaida Kazakauskytė / Asmeninio albumo nuotr.

Žinią apie naują širdies draugę I.Krupavičius patvirtino praėjusią savaitę. Tada nedaugžodžiavo – taip, jis ir Vaida yra pora, tačiau tiek ir gana. 

„Nėra daug ką komentuoti. Neseniai susipažinome, taip ir nutarėme... Tik tiek ir galėčiau pasakyti“, – Žmonės.lt tada sakė Ignas.

Kur kas išsamiau žinomas vyras papasakojo apie pirmąsias kartu su V.Kazakauskyte praleistas atostogas – pora ilsėjosi Italijos Pietuose, Sorento pusiasalyje, maždaug 40 km nuo Neapolio.

Nei I.Krupavičius, nei V.Kazakauskytė anksčiau šioje Italijos dalyje nėra buvę. Svečiame krašte jiedu praleido savaitę. 

Asmeninio albumo nuotr./Ignas Krupavičius ir Vaida Kazakauskytė
Asmeninio albumo nuotr./Ignas Krupavičius ir Vaida Kazakauskytė

„Visada norisi ilsėtis ilgiau, bet viskas pagal galimybes – yra darbų, įsipareigojimų. Pabėgti savaitei – jau labai gerai“, – svarstė I.Krupavičius. 

Ką per tą savaitę pora spėjo nuveikti? „Ir pasimaudyti, ir po kalnus pakopinėti, ir į Kaprio salą nuplaukti, ir pakeleivingus automobilius pagaudyti, kad pavyktų pajausti gyvenimo pulsą, su vietiniais pabendrauti“, – Žmonės.lt vardijo televizijos veidas. 

Ramios, tačiau smagios ir turiningos atostogos dviese – taip galima būtų apibūdinti pirmąją poros išvyką drauge. Be abejo, pora nepraleido progos ir skaniai pavalgyti. Koks gi poilsis be šio malonumo? 

Asmeninio albumo nuotr./Igno Krupavičiaus ir Vaidos Kazakauskytės atostogų Pietų Italijoje akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Igno Krupavičiaus ir Vaidos Kazakauskytės atostogų Pietų Italijoje akimirka

„Dabar reikės kažkaip „atsistatyti“ – tų picų iš krosnies tiek privalgyta, kad reikia imtis dėlioti bėgiojimo grafiką. Per atostogas laiko bėgioti tiesiog nebuvo, jų patiekalų porcijos – milžiniškos... O pica tokia skani! Jei Lietuvoje lėkštėje palikinėji picos kampučius, tai čia ir juos suvalgai – tikrai labai skanu“, – tikino Ignas. 

Norintiems skanią itališką picą sukrimsti Lietuvoje, jis duoda patarimą: „Manau, kad Lietuvoje picos nevalgysiu dar bent kokius metus. Nors ir pas mus yra kelios vietos, kur galima paragauti tikros, itališkos. Pagrindinis rodiklis, kaip atskirti, ar pica – tikra, tai krosnys. Turi būti krosnis, turi būti malkos... Tai jau garantas, kad žmonės žino, ką daro.“

Anksčiau Italijoje jau lankęsis I.Krupavičius tikino, kad šio karto būta kitokio: „Skirtinguose Italijos kampeliuose galima pastebėti labai daug skirtumų. Juk šalis nusidriekusi geografiškai plačiai... Pietuose žmonės man pasirodė labiau išlaikyti, mandagesni, supratingesni, malonesni. Nors atrodytų, kad visa ši šalis – turistinė, bet, pavyzdžiui, dabar pamatytų vietų su, tarkime Roma, net negalima lyginti. Ten į tave žiūri kaip į turistą, o Pietuose – kaip į svečią, iš kurio irgi nori sužinoti apie jo šalį.“

Asmeninio albumo nuotr./Ignas Krupavičius ir Vaida Kazakauskytė
Asmeninio albumo nuotr./Ignas Krupavičius ir Vaida Kazakauskytė

Tiesa, susikalbėti su vietiniais pavyko ne visad. „Man net buvo malonu, kai manęs nesuprato. Tada bandai visokiom priemonėm paaiškinti.. Žinoma, kad ir kur važiuotum, visada reikia bent elementarius dalykus mokėti pasakyti jų kalba. Taip, Italijoje žmonės nelabai kalbėjo angliškai, bet dauguma mus suprato. O kai jie mato, kad tu dar ir stengiesi, bandai bendrauti jų kalba, patys tampa nuoširdesni, malonesni“, – pastebėjo.

Kokių itališkų gėrybių Ignas ir Vaida parsivežė namo? „Suvenyrai nugula galvose – jau seniai niekam nieko nebevežu, neperku. Nebent atvirukus iš kito krašto išsiunčiu... Keliavome su mažomis kuprinėmis, kuriose daiktams vietos nevisai pakako, tad ką jau kalbėti apie lauktuves. Į suvenyrus nekreipiu dėmesio“, – sakė žinomas vyras. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius