-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Igoris Kofas „Auksiniame balse“ nepasirodys, prodiuseriai ieško naujo dalyvio

Ne vienas stebėjosi, kai sužinojo, kad televiziniame projekte „Auksinis balsas“ žada dalyvauti ir „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas. Nors buvo žadamas trankus muzikanto sugrįžimas į TV eterį, portalą Žmonės.lt pasiekė žinia, kad muzikantas nebedalyvaus LRT muzikiniame projekte „Auksinis balsas“.
Igoris Kofas
Igoris Kofas / Luko Balandžio nuotr.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su dainininku, jis šią naujieną patvirtino. Igorio teigimu, dar besiruošiant filmavimams jis suprato, kad toks viešumas – ne jam.

„Iš pradžių maniau, kad pasirodyti eteryje – gera mintis, tačiau vykstant repeticijoms ir fotosesijoms supratau, kad tai – ne man. Aš esu labiau undergroundinis dainininkas... Toks norėčiau ir likti. Man nepatinka, kuomet sako, kaip turiu atrodyti ar ką turėčiau dainuoti. Esu tarsi katinas, kuris vaikšto, kaip jis nori ir kur nori“, – portalui Žmonės.lt atvirai pripažino grupės „Lemon Joy“ lyderis.

Susisiekus su prodiuserinės kompanijos „TV Play“, kuriančios „Auksinį balsą“, prodiuseriu Modestu Karnaševičiumi, jis patikino, kad iš pradžių dar turėjo vilties, jog I.Kofas į projektą grįš.

„Iš pradžių jį kankino užkimimas ar sloga, tad jis negalėjo dainuoti. Todėl ir nepasirodė filmavimuose. Žinoma, mes neatsisakome minties, kad galbūt jis kada nors galėtų pasirodyti“, – portalui Žmonės.lt sakė M.Karnaševičius.

Prodiuseris patvirtino ir tai, kad šuo metu jie dairosi naujo, devintojo dalyvio, galėsiančio su profesionaliais dainininkais rungtis tolimesnėse laidose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius