Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Igoris Kofas nusiskuto galvą plikai

Kiekvienam žmogui gyvenime būna toks etapas, kai norisi pokyčių – vieni ima lieknėti, kiti keičia automobilį, treti – imasi išvaizdos pokyčių. Dainininkas Igoris Kofas nusprendė, kad lengviausia bus pradėti nuo šukuosenos – ėmė ir nusiskuto galvą plikai.
Igoris Kofas
Igoris Kofas / Asmeninio albumo nuotr.

Ketvirtadienio vakarą atlikėjas namuose nusprendė pats nusiskusti galvą visiškai plikai ir tikino, kad atsikėlęs ryte ir pamatęs save veidrodyje negalėjo nenusišypsoti.

„Man tiesiog kartais taip būna, kad norisi kažką pakeisti gyvenime. Pagalvojau, kad pirmiausia, ką galiu padaryti – blogas emocijas palikti kartu su plaukais vonioj. Esu taip daręs gal kokius tris kartus. Patikėkite manimi, tai tikrai pozityviai veikia“,– portalui Žmonės.lt sakė I.Kofas.

Dainininkas pasakojo, kad tiap pasielgia jau ne pirmą kartą, nes asmeniškai jam toks negatyvių emocijų atsikratymas padeda ir suteikia optimizmo. Vis dėlto tia buvo pirmas kartas, kai nusiskusti galvą jis ryžosi šaltuoju metų laiku.

„Ankstesnius kartus aš tai dariau vasarą, o žiemą taip nutiko pirmąkart. Supratau, kad žiemą plika galva būti šaltoka net namuose (juokiasi).  Dėl šaltuko ir truputėlį dėl juoko sugalvojau panaudoti kepuraitę, kurią man brolis parvežė iš komandiruotės, tik nebeprisimenu, iš kur – gal Uzbekistano ar Tadžikistano. Reikės pasigirti broliui, kad pagaliau jo dovana naudojama pagal paskirtį, o ne kaip suvenyras“, – šypsodamasis sake atlikėjas.

Paklaustas, kokių blogų minčių jam reikėjo atsikratyti, I.Kofas teigė, kad po visų žiemos švenčių jautėsi išsekęs ir norintis atversti naują švarų gyvenimo lapą.

„Visos šventės mane kažkaip išbalansavo. Kai per daug šventi – tai išeina ne į gera. Todėl norėjosi atsikratyti tų emocijų ir pradėti kažką naujo gyvenime. Tai pirmas žingsnis, ką aš galėjau padaryti“, – sakė jis.

VIDEO: „Lemon Joy“ – „Kažkada“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius