Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Iki pergalės! Virėjų kovose“ stebins patiekalais iš morkų

Sekmadienį „Iki pergalės! Virėjų kovose“ virtuvės virtuozams teks itin sudėtinga užduotis – pagaminti ypatingą valgį nepamirštant pagrindinio ingrediento – vitaminais A turtingos daržovės morkos!
Mantas Mozūra
Mantas Mozūra / TV3 nuotr.
Temos: 2 Patiekalai Morkos

Į savaitgalio vėlyvos popietės kovą stos „auksinis šefas“ Mantas Mozūra ir jam iššūkį metęs kaunietis Artūras Naidenko. 27 metų prancūzų virtuvei neabejingas šefas kulinarija domisi nuo 18 metų, iš jų 6 metus vadovauja, rašoma TV3 pranešime.

Su jaunu, bet atkakliu šefu Mantui padės kautis ne tik teatro ir kino aktorius, TV3 žiūrovams puikiai pažįstamas iš serialo „Moterys meluoja geriau“ Giedrius Savickas, bet ir humoras.

Po šio sekmadienio laidos taps visiškai aišku, kad kovose, kuriose auksinio peilio garbę gins „auksinis šefas“ Mantas, geros nuotaikos ir šmaikščių pokštų niekada nepritrūks. Nors gardžios sekmadienio kovos nepraeis be Manto pokštų, jo asistentui nebus taip linksma, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Juk virtuvėje pagalbinio peilio nebūna – yra tik pagalbinis darbuotojas“, – nuolaidų nedaryti nuspręs „auksinis šefas“.

Manto ir Artūro kovos įkarštyje TV3 laidos „Iki pergalės! Virėjų kovos“ vedėjui Vytautui Rumšui ir komisijos pirmininkui Dariui Katinui diskutuojant apie pagrindinę šios laidos patiekalų sudėtinę dalį, netrūks ir keletos naudingų patarimų.

„Norint, kad iš morkų gaminamos salotos išlaikytų kuo daugiau vertingų ypatybių, geriausia šias daržoves sutarkuoti. Be to, morkų salotas būtinai paskaninkite lašeliu aliejaus“, – patirtimi dalinsis D.Katinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius