Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iliuzionistas Mantas Wizard: svajonių nuotaka turi tilpti į dėžę!

Jau rytoj, antradienį, kultinėje TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ – dešimt geidžiamiausių Lietuvos svajonių nuotakų! Štai Kristina Brazauskienė, neseniai išsiskyrusi su politiniu bendražygiu Vytautu Šustausku, kuo puikiausias pavyzdys, kad amžius – ne kliūtis tapti svajonių nuotaka. Ar moteris žengs prie altoriaus dar kartą?
Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė
Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Nuotaka

„Jaučiu vyrų dėmesį, bet ištekėti – jokių šansų! Algirdo, kuris kiekvieną dieną žvelgia į mane iš portreto, man neatstos niekas!“ – amžiną meilę velioniui prezidentui A.M.Brazauskui „Nuodėmių dešimtuke“ prisiekinės Kristina.

Moterų, kurias vyrai trokšte trokšta nusitempti prie altoriaus, sąraše: Asta Valentaitė, Agnė Jagelavičiūtė, Kristina Ivanova, Raisa Šarkienė, Kristina Brazauskienė, Evelina Anusauskaitė, Nijolė Pareigytė, Laima Lapkauskaitė, Irena Marozienė ir Donalda Meiželytė. Gražios, žinomos, turtingos, talentingos, seksualios, ant žurnalų viršelių besipuikuojančios elito ir pramogų pasaulio damos – kodėl jos vis dar vienišos?

„Jei Meiželytė kalbėdama su manimi atsirūgtų alumi, aš visai nenustebčiau“, „Valentaitė ledinė kaip marmuro statula. Atrodo, kad ji neturi jausmų, o jos viduje implantuotas kompiuteris“, – kandžiai svajonių nuotakas vertins TV3 projekto „Šok su manimi“ teisėjas Jurijus Smoriginas.

Dainininkas Deivis prieštaraus – „Valentaitė labai graži, tiesiog manekenių manekenė. Ji būtų labai elegantiška nuotaka!“

O štai iliuzionisto, į projektą „Šok su manimi“ sugrįžusio Manto Wizard, pasirinkimas – lieknoji Ivanova. „Kristina būtų tobula asistentė, ji tokia liekna, kad tilptų į dėžę!“ – svajonių nuotakos privalumus vardins žinomas vaikinas.

Kodėl aštrialiežuvis Smoriginas niekuomet nevestų ponios Marozienės? Ir kuri nuotaka, anot garsių Lietuvos vyrų, yra verta svajonių nuotakų dešimtuko pirmos vietos?

Geidžiamiausias Lietuvos nuotakas ir jų privalumus bei trūkumus žiūrovai galės skaičiuoti jau rytoj, antradienį, 20.30 val., per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius