Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iliuzionistas Nicholas Kin atskleidė, kaip jam pavyko akluoju važiavimu Kaune įveikti tris trasos ratus

Kaunietis iliuzionistas Nikolajus Jegorovas, scenoje prisistatantis Nicholu Kin, penktadienio vakarą Kaune atliko akląjį važiavimą – sėdėdamas prie kartingo vairo su maišu ant galvos jis įveikė tris trasos ratus „Vilko“ kartodrome. Tačiau Nicholas neišsisukinėdamas prisipažino, kad dešimtys žmonių stebėjo ne stebuklą, o triuką, kuriam pasiruošti prireikė pusės metų.
Nicholas Kin
Nicholas Kin prie kartingo vairo / Teodoro Biliūno nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

N.Kin prieš startą akis užsipylė karštu vašku nuo degančios žvakės. Tuomet užsidėjo metalinius akinius, o ant galvos užsimaukšlino juodą maišą, kurį iki 3 val. nakties siuvo žmona Aušra. „Tiek maišą, tiek akinius užsakiau specialiai šios dienos renginiui. Reikėjo kažko, kas įtikintų, jog važiuodamas tikrai nematysiu kelio“, – sakė iliuzionistas. 

Metalinius akinius jam nukaldino tėtis Aleksėjus. N.Kin iki kartingo palydėjo viena iš žiūrovių, laikiusi jį už rankų ir padėjusi įlipti į transporto priemonę. 

Pirmąjį trasos ratą, besitęsiantį 230 metrų, iliuzionistas įveikė per 1,01 minutę. Antrąjį „įkąsti“ buvo sudėtingiau – N.Kin kartingas net kelis kartus užkliuvo už šonuose išdėliotų padangų ir keliasdešimčiai sekundžių stabtelėjo. Tačiau trečiąjį trasos ratą iliuzionistas įveikė daug greičiau nei kartais tą padaro atmerktomis akimis vairuojantys kartodromo lankytojai – per 27,63 sekundės. 

Teodoro Biliūno nuotr./Nicholas Kin
Nicholas Kin ant vokų pila vašką

Iškart po pasirodymo audringais žiūrovų plojimais ir su gėlėmis pasitiktas N.Kin tvirtino, kad sunkiausia  buvo ištverti akių vokus deginantį karštą vašką. 

N.Kin sakė ilgai galvojęs, kokia transporto priemone atlikti triuką. Tai Baltijos šalyse nebuvo padaryta vairuojant dviratį, motorolerį ir kartingą. Nusprendęs išmėginti vairavimą užrištomis akimis kartingu iliuzionistas į kartodromą užsukdavo du kartus per savaitę. Iš pradžių su trasa jis susipažino įprastu būdu – vairuodamas atsimerkęs. Po keturių mėnesių pirmą kartą už vairo užmerkė akis. „Bet vis žvilgčiodavau į kelią, todėl ėmiau veidą dengti tamsiu raiščiu“, – pasakojo N.Kin. 

Jis tvirtino, jog vienas iš „Vilko“ darbuotojų labai lėtai užsimerkęs yra įveikęs du trasos ratus. Pasak iliuzionisto, tai įrodymas, jog treniruojantis galima padaryti bet kokį triuką. 

Teodoro Biliūno nuotr./Pasirodymo akimirka
Teodoro Biliūno nuotr./Pasirodymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius