Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilona Penkauskienė laidoje „Nuo...iki...“: „Trejus metus mylėjau vedusį“

Pirmadienio vakaro gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ – net dvi itin atviros meilės dramos. Buvusi laidų vedėja ir tituluota gražuolė, 36-erių Ilona Penkauskienė pirmą kartą papasakos apie paskutinę savo draugystę su vedusiu vyru. Su juo Ilona draugavo trejus metus.
Ilona Penkauskauskienė
Ilona Penkauskienė / LNK nuotr.

„Jis tikino, kad su žmona jau negyvena. Patikėjau. Trejus metus laukiau jo ir ryžtingų jo veiksmų. Maniau, kad, pagaliau išsiskyręs su savo žmona, jis ves mane. Tačiau taip ir nesulaukiau, todėl mūsų santykiuose padėjau tašką“, – pasakos I.Penkauskienė.

Moteris tikins, kad iki šiol jai kelia nuostabą daugelis vyrų, kurie meluoja savo žmonoms, draugėms ir yra joms neištikimi. Dar labiau Ilona stebėsis moterimis, kurios net ir žinodamos apie savo sutuoktinių nuklydimus, laikosi jų įsikibusios bet kokia kaina.

Tuo tarpu kitas pirmadienio vakaro laidos herojus, 43-ejų dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pritrenks savo atvirumu kalbėdamas apie asmeninį gyvenimą per pastarąjį pusmetį. Vedęs 16 metų jaunesnę draugę Salomėją, Aleksandras su ja išsiskyrė vos po kelių mėnesių santuokos. Naująjį buvusios žmonos draugą viešai išvadino asilo šeriu, o netrukus paskelbė apie naujai užgimusią meilę beveik dvigubai jaunesnei manekenei Monikai Račiūnaitei.

Jausmų dramos kurias išgyveno Ilona Penkauskienė ir Aleksandras Pogrebnojus jau pirmadienio vakarą laidoje „Nuo... iki...“, 19 val. 10 min. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius