Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė „Kitokių“ pavadinimo neatsisakys: „Tegu negalvoja, kad esu tokia kvaila“

Trečiadienį priešpiet merginų grupės „Kitokios“ lyderė Renata Klimaitytė paskelbė žinią, kad nuo šiol po šiuo grupės pavadinimu liks tik viena grupė, kurią sudaro ji pati, nuo pirmos dienos grupės veikloje dalyvaujanti Oksana Šklėriūtė ir prieš metus grupę papildžiusi Alvyda Chmelevskytė, o Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė nebegalės būti „Kitokiomis“.
Indrė Burlinskaitė
Indrė Burlinskaitė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Jau ne vieną mėnesį besitęsiantis skandalas tarp šių merginų kilo tuomet, kai iš tuomet dar vienos grupės „Kitokios“ išėjo I.Burlinskaitė ir G.Lebedeva. išėjusios merginos pasivadino grupe „Projektas Kitokios“, kas papiktino R.Klimaitytę, teigusią, kad jos negali taip vadintis, mat tai yra jos sukurtos grupės pavadinimas.

Kaip atkirtį į tokią reakciją Indrė ir Greta paskelbė, kad bus tiesiog „Kitokiomis“ – taip pramogų pasaulyje atsirado dvi grupės tuo pačiu pavadinimu. Merginos ilgai aiškinosi, kurioms iš tiesų jis priklausantis, o šiandien, R.Klimaitytė pasidalijo žinia, kad grupės pavadinimas „Kitokios“ pagaliau teisiškai priklausantis tik jai ir Indrė su Greta nebegalės naudoti savo grupės pavadinime šio žodžio.

Vaiste Fotografija/„Kitokios“: Renata Klimaitytė, Oksana Šklėriūtė ir Alvyda Chmelevskytė
Vaiste Fotografija/„Kitokios“: Renata Klimaitytė, Oksana Šklėriūtė ir Alvyda Chmelevskytė

„Čia tik jos taip sugalvojo, juk jų gautas dokumentas yra lygiai toks pats, kokį turime ir mes! Abi paraiškos yra patvirtintos – tiek jų, tiek mūsų. Jų ta pažyma  nieko nekeičia. Verdiktas bus toks – arba gausime mes vienos dokumentą, nes mes paraišką esame padavusios anksčiau, arba gausime jas kartu ir tada nebežinau – jei bus kažkokių norų, turbūt bus einama iki teismo?“ – retoriškai klausė portalo Žmonės.lt kalbinta I.Burlinskaitė.

Mergina vėl pateikė pažymą, kuri, anot jos, patvirtina, jog jos su Greta turi tokią pačią teisę į pavadinimą, kaip ir Renata ir, negana to, Indrės teigimu, jį užpatentavo anksčiau negu Renata. „Pati nešiau tokią pačią pažymą, kaip ir jų, todėl tegu negalvoja, kad esu tokia kvaila ir patikėsiu tuo, ką jos pasiskelbia. Jeigu jos sako, kad pavadinimas priklauso joms, tai dar nieko nereiškia“, – tikino Indrė.

Mes su tuo pavadinimu koncertuojame ir toliau koncertuosime, o Renata tiesiog visais įmanomais būdais bando mums pakenkti.

Paklausta, galbūt tiesiog atsisakys to pavadinimo ir savo grupei sugalvos naują, I.Burlinskaitė tikino, kad apie tai negali būti jokios kalbos.

„Jos kovoja toliau, na, super, aš irgi esu kovotoja, todėl ir aš tuomet kovosiu. Mes pavadinimo tikrai nesiruošiame keisti, baikite juokus. Mes su tuo pavadinimu koncertuojame ir toliau koncertuosime, o Renata tiesiog visais įmanomais būdais bando mums pakenkti. Ji skambinėja mus koncertuoti kviečiantiems klubų savininkams ir prašo, kad jie neužsakinėtų mūsų koncertų. Šis jos ėjimas – tik dar vienas bandymas mums pakenkti, pagąsdinti mus“, – įsitikinusi Indrė.

 „Apskritai, mums su Greta dėl to pavadinimo nekyla jokių problemų. Renata visaip bando pyktis su mumis, kelti kivirčus, nors mums tikrai niekas nemaišo ir dėl to pavadinimo nekyla jokių problemų. Mes turime daug koncertų ir jos mums nedaro jokios konkurencijos. Tegu jos koncertuoja, kam čia reikia pyktis? Pavadinimas yra tik maža grupės dalelytė. Gali bet kaip pasivadinti, bet turi pats iš savęs traukti publiką, kad tave kviestų koncertuoti. Gali būti ir kitokios, ir anokios, ir dar kokios nors, bet pirmiausia reikia patikti užsakovams“, – neabejojo Indrė, patikinusi, kad ir toliau juodvi su Greta bus „Kitokiomis“.

Renatos Klimaitytės pasisakymą galite skaityti paspaudę čia.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė Londone
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė Londone

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius