Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė prisipažino: jau pusmetį ji nori susilaukti vaiko

Ketvirtadienį TV3 laidoje „Kelionė pas šamaną“ svečiuosis Baltarusijos Vanga vadinama aiškiaregė Nadežda, su kuria susitiko TV3 projekto „Šuolis“ dalyvė Indrė Burlinskaitė (27).
Indrė Burlinskaitė
Indrė Burlinskaitė / TV3 nuotr.

I.Burlinskaitė papasakojo, kad dvejus metus turi draugą ir planuoja vestuves. „Ar esi tvirtai apsisprendusi dėl jo, ar esi užtikrinta, kad jis tave gerbia ir gerbs?“ – pamačiusi Indrės mylimojo nuotrauką, paklausė Nadežda.

Moteris, Baltarusijoje pagarsėjusi savo pranašystėmis, Indrės paklausė, ar ši greitai planuoja susilaukti vaikų. „Tau reikia kuo greičiau gimdyti, patikėk. Net nesvarbu nuo ko. Bandyk kuo greičiau pastoti, net šiandien“, – ragino projekto „Šuolis“ dalyvę Nadežda.

I.Burlinskaitė paatviravo, patvirtindama aiškiaregės žodžius, kad su draugu jau prieš pusmetį pasiryžo susilaukti vaikelio, tačiau pastoti kol kas jai nepavyko. Tiesa, labai ji ir nesistengė – portalui Žmonės.lt Indrė tikino norinti susilaukti vaikelio, todėl tiesiog nesistengia saugotis taip, kaip tą daro kitos poros. „Esu nusistačiusi prieš kontracepciją“, – sakė ji.

TV3 nuotr./Vanga vadinama aiškiaregė Nadežda
TV3 nuotr./Vanga vadinama aiškiaregė Nadežda

Po Indrės ir Nadeždos susitikimo aiškiaregė TV3 laidos kūrėjams prisipažino, kad, pamačius Indrę, jei suspaudė širdį. „Jaučiu žmogaus energetiką, matau negalavimus. Tikiuosi, kad viskas baigsis gerai, nes dažnai moterys, kurioms taip ir nepavyksta pastoti bei pagimdyti, lieka vienišos. Matau, kad Indrei gali grėsti vienatvė“, – savo spėjimais pasidalino aiškiarege vadinama moteris.

 Nadežda – ketvirtos kartos aiškiaregė, gimusi Sibire. Jos vardas reiškia viltį, vietos gyventojų ji vadinama žymios Bulgarijos aiškiaregės, mirusios prieš 18 metų, garbei, nes pati neva mato žmonių sveikatos sutrikimus ir gydo ligas. Susitikimai su Baltarusijos Vanga jau ketvirtadienį, laidoje „Kelionė pas šamaną“ 20.00 val. per TV3.

Asmeninio archyvo nuotr./Indrė Burlinskaitė su mylimuoju Dariumi Petrikausku
Asmeninio archyvo nuotr./Indrė Burlinskaitė su mylimuoju Dariumi Petrikausku

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius