Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Kavaliauskaitė: „Esu šokusi su visais – nuo Kučinsko iki Selo“

Televizinių projektų vedėja Indrė Kavaliauskaitė yra garsi savo meile šokiui. Tačiau nedaugelis žino, kad mergina po pramoginių šokių pradėjo šokti hiphopą, čia pasiekė aukštumų, o Lietuvos scenose ją buvo galima išvysti beveik visų didžiųjų artistų šou programose.
Indrė Kavaliauskaitė
Indrė Kavaliauskaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Esu šokusi su visais: nuo Kučinsko iki Selo“, – drąsiai į filmavimo kamerą sako žavioji Indrė Kavaliauskaitė. Dabar ji nebeturi galimybės šokiams skirti tiek laiko, tačiau meilę jiems išreiškia kitaip: „Anksčiau ar vėliau pažiūriu visus filmus, kuriuose yra bent šiek tiek šokio. Net keistus serialus, kurie yra neįdomūs, bet jei ten yra šokiai, pamanau, reikia pasižiūrėti.“

Indrė pamena, kad jai dalyvaujant pasaulio hiphopo čempionate, kuriame tarp šimtų dalyvių ji užėmė 13-ą vietą, kaip tik buvo pasirodžiusi pirmoji „Šokis hiphopo ritmu“ dalis, ir ji labai įkvėpė ir čempionato dalyvius. Kol kas paskutinės, penktosios, filmo dalies I. Kavaliauskaitė dar nespėjo pažiūrėti, bet artimiausiu metu pažiūrės. 

Visą video interviu su I. Kavaliauskaite, kuriame ji pateikia patarimą, kaip reikia pradėti šokti, galite pamatyti čia:

VIDEO: Indrė Kavaliauskaitė apie šokius ir filmus

Filmo „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ televizinę premjerą rodys kanalas „TV1000 Premium“ jau šį sekmadienį, gegužės 3 d.

Indrė Kavaliauskaitė teigia, kad filmai gali įkvėpti šokiui, o visiems norintiems pradėti šokti ji vaizdo reportaže pateikia vertingų patarimų. 

Apie filmą „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ 

Filmas sukurtas 2014 m. JAV. Šokėjas Seanas ir jo profesionalių šokėjų komanda bando įsitvirtinti Los Andžele, tačiau jiems nepasiseka visose atrankose. Taigi, kai Seanas sužino apie aukšto lygio TV konkursą blizgančiame Las Vegase, jis pagaliau gauna viltį įgyvendinti savo svajones, jei pajėgs pašalinti senus įsitikinimus ir konkurenciją. Kartu su nauja savo komanda jis yra pasiruošęs laimėti konkursą.

Viganto Ovadnevo/15min.lt nuotr./Indrė Kavaliauskaitė
Viganto Ovadnevo/15min.lt nuotr./Indrė Kavaliauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius