Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Indrei Burlinskaitei sužadėtinis patarė atsisakyti priauginamų plaukų: „Tai buvo kvailystė“

Apie prižiūrėtus, žvilgančius ir natūralius plaukus svajoja dauguma moterų, kurioms dažni vizitai pas kirpėjus, įvairios naminės kaukės bei vitaminai tampa neatsiejama gyvenimo dalimi. Ne paslaptis – norėdamos turėti vešlias ir ilgas kasas, ne viena dailiosios lyties atstovė ryžtasi plaukų priauginimui. Tokiam grožiui buvo neatsispyrusi ir asmeninė sporto trenerė Indrė Burlinskaitė, tačiau dabar sako – tai buvo didelė klaida.
Indrė Burlinskaitė (kairėje – su natūraliais, dešinėje – su priaugintais plaukais)
Indrė Burlinskaitė (kairėje – su natūraliais, dešinėje – su priaugintais plaukais) / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

Šiuo metu ilgais plaukais besidžiaugianti Indrė tikina, kad plaukų priauginimas buvo beprasmiškas sprendimas. Asmeninė trenerė dabar stengiasi prižiūrėti per dvejus metus atsiaugintus natūralius plaukus ir teigia turinti dėkoti tėvų genams.

„Iš tėvelių paveldėjau gerus genus, mano plaukai stori ir stiprūs, kvailystė buvo juos priauginti ir nešioti dirbtinius. Dabar savo plaukus puoselėju, saugau, prižiūriu. Juk gražūs ilgi plaukai – moteriškumo simbolis“, – 15min sakė I.Burlinskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė su natūraliais plaukais
Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė su natūraliais plaukais

Tiesa, moteris prisipažino, kad natūralius plaukus užsiauginti ją paskatino sužadėtinis, kultūrizmo sportininkas Liudas Vaisieta. Indrė džiaugiasi, kad tai buvo labai geras jo patarimas.

Paklausta apie plaukų priežiūrą, I.Burlinskaitė sako dažanti juos tamsiai ruda spalva ir turinti labai paprastus kelis ritualus. Juos gali išbandyti kiekviena moteris.

M.Boguševičiaus nuotr./Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė (su priaugintais plaukais)
M.Boguševičiaus nuotr./Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė (su priaugintais plaukais)

„Po kiekvieno plovimo plaukus ištepu drėkinančia kauke ir aliejais. Džiovindama naudoju apsaugas nuo karščio, plaukus šukuoju labai atsargiai ir kruopščiai, kad kuo mažiau juos pažeisčiau. Kas 2–3 mėnesius pakerpu plaukų galiukus. Vieną ar du kartus per metus pasidarau keratininį tiesinimą.

Tiesa, ši procedūra man tinka, nes plaukai pučiasi ir yra didelės apimties. Kitu atveju kaskart po džiovinimo turėčiau juos papildomai tiesinti žnyplėmis. Merginoms, turinčioms glotnius plaukus, keratininis tiesinimas nėra reikalingas“, – patarimais dalinosi Indrė.

Ji taip pat priduria, kad viena geriausių plaukų procedūrų plaukams – tai kokoso aliejus, kuriuo patartina padengti plaukų galiukus. Šią procedūrą rekomenduojama atlikti prieš miegą, o galvą išskalauti ryte.

TAIP PAT SKAITYKITE: Indrė Burlinskaitė susižadėjo su kultūrizmo sportininku Liudu Vaisieta: „Geriausia dovana esi tu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius