Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai jau pasvajoja apie antrą vaiką

Šio vakaro laidoje „KK2 penktadienis“ žymūs žmonės dalinsis patirtimis apie svarbiausią jausmą gyvenime – meilę. Ineta Puzaraitė-Žvagulienė laidoje atskleis, kaip jai pasipiršo garsiojo dainininko Žilvino Žvagulio sūnus Ąžuolas.
Ineta Puzaraitė ir Ąžuolas Žvagulis
Ineta Puzaraitė ir Ąžuolas Žvagulis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Tai buvo per mano gimtadienį. Ąžuolui buvau pasakiusi, kad man nereikia dovanų gimtadienio proga ir pyksiu, jeigu gausiu dovaną, bet jis vis tiek sakė, kad turi vieną mažą dovanėlę. Tik išėjau iš vonios, ir jis atsiklaupė ir sako: „O ar tu būsi mano žmona?“. Tada sublizgėjo ašarytė mano akyje ir tai buvo pati geriausia dovana“, – pasakos Ineta.

Mergina pripažins, kad ne iš karto pasakė „Taip“: „Iš tikrųjų užlaikiau šiek tiek. Paskui Ąžuolas sakė, kad jam taip ilgai viskas atrodė, nors ten buvo kokios 3 sekundės“.

Visai neseniai pirmosios atžalos susilaukusi Ineta penktadienio laidoje pripažins, kad kartu su vyru pagalvoja ir apie antrąjį vaikutį: „Neslėpsiu, pagalvojam. Užklausia labai dažnai, kad Barborai augti nebūtų liūdna, ar nemanote, kad reiktų broliuko ar sesytės. Tai taip, manom, kad reikėtų, tik nežinom, ar patys esame tam pasiruošę“.

Žmonės.lt primena, kad Inetos ir Ąžuolo Žvagulių dukra Barbora gimė liepos 21-ąją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ineta Puzaraitė-Žvagulienė su dukra Barbora vieši pas anytą Ispanijoje

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė su dukra
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė su dukra

Kitas laidos dalyvis, žymus dainininkas iš Latvijos Lauris Reinikis pripažins, kad šiais laikais susirasti antrąją pusę yra tikrai sunku: „Visi gyvena aktyvų gyvenimą, bėga, dirba, mąsto apie pinigus, karjerą bei tikisi antrąją pusę susirasti darbe, vakarėlyje ar tiesiog internetu“.

Latvis atskleis, kad jo gimtojoje šalyje yra viena iš proto dėl jo einanti gerbėja, kuri net bandė nusižudyti: „Yra normalūs gerbėjai, ir yra tie, kurie jau trukdo gyventi tiek tau, tiek ir tavo artimiesiems. Turiu vieną gerbėją, kuri norėjo nusiskandinti, nes po koncerto su ja negalėjau pabendrauti. Ją net policija traukė iš upės. Po to ji apvažiavo visą Latviją ir bandė sužinoti, kur aš gyvenu, ieškojo manęs per mano artimuosius“.

Asmeninio albumo nuotr./Lauris Reinikis
Asmeninio albumo nuotr./Lauris Reinikis

Lauris sakys, kad pačius gražiausius ir romantiškiausius vaizdo klipus jis nufilmavo su lietuvaitėmis – Liepa Mondeikaite, Monika Vaičiulyte: „Manęs daug kas klausia, kur aš randu tokias gražias merginas savo vaizdo klipams? O aš ir sakau, kad Baltijos šalyse – Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje tokios gražuolės tik ir gyvena“.

„KK2 penktadienio“ laidoje savo prisiminimais ir išgyvenimais taip pat dalinsis dainininkės Alvyda Chmelevskytė, Urtė Šilagalytė ir kiti žinomi žmonės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius