Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Stasiulytė apie pokyčius santykiuose po dukrelės gimimo: „Iš naujo įsimylėjau Deividą“

Kino, teatro ir televizijos aktorė bei prodiuserė Ineta Stasiulytė šiandien gyvena svajonėje – ji mylinti ir mylima moteris, populiari aktorė, o prieš kelis mėnesius antrą kartą tapo mama. Moteris pirmą kartą davė interviu po antrojo nėštumo, kuriame atvirai papasakojo ne tik apie pokyčius gyvenime, bet ir profesines svajones, vaikų auklėjimo ir santykių iššūkius bei vestuves.
Ineta Stasiulytė, Deividas Meškasukas ir jų dukra Frėja
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas / 15min nuotr.

I.Stasiulytės charizmos, optimizmo bei energijos galėtų pavydėti daugelis. Net besilaukdama 8-ame mėnesyje ji vedė renginius, filmavosi laidose, reklamose ir net kito filme. Visgi, spalio mėnesį pasaulį išvydusi jos ir mylimojo Deivido Meškausko dukrelė Frėja privertė Inetą kiek sulėtinti gyvenimo tempą.

„Mano gyvenimas dabar atrodo labai nuostabiai, o ir spėju visko daug daugiau, negu spėdavau anksčiau. Šiuo lauki esu priversta susiplanuoti viską labai tiksliai. Ir man tas patinka!“, – laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo Ineta.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė su dukra
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė su dukra

Dukros gimimas į Inetos ir Deivido santykius įnešė naujų vėjų, tačiau moteris tikina, kad viskas pasikeitė tik į gerąją pusę.

„Aš iš naujo įsimylėjau Deividą. Kai jis su dukra, matau jį visai kitoje šviesoje. Frėja mus sujungė dar stipriau“, – apie tarpusavio santykius su mylimuoju atviravo Ineta.

8 metus romantiškus jausmus vienas kitam puoselėjanti pora vis dar nėra susituokusi, tačiau Ineta atvira – Deividas yra jos gyvenimo vyras, tad mintys apie vestuves ją aplanko, tačiau skubėti jiedu nesiruošia.

„Tikrai nenoriu ištekėti tik dėl to, kad turiu ištekėti dėl vaikų ar dėl ko nors kito. Noriu, kad man santuoka būtų vienintelė ir iki pabaigos“, – pasakojo Ineta.

Visą interviu žiūrovai išvys šeštadienio vakarą laidoje „Raudonas kilimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius