Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Žvagulienė švenčia 27-ąjį gimtadienį: metų dovana – sūnus, gimtadienio – nuosavas namas

Ketvirtadienį Moters dienos proga pasipylusios gėlės, Inetai Puzaraitei-Žvagulienei nesibaigia ir šiandien, kovo 9-ąją. Dviejų vaikų mama švenčia 27-ąjį gimtadienį.
Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai su vaikais
Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai su vaikais / „Čiop čiop“ nuotr.

Gimtadienio sveikinimai ir šilčiausi linkėjimai Inetai prasidėjo iškart po vidurnakčio. Žinoma, pirmasis tai padarė jos vyras Ąžuolas Žvagulis. O atvykus į darbą gėlėmis apdovanojo kolegos.

„Labai smagu, bet jaučiuosi taip pat kaip ir vakar. Nieko išskirtinio, turiu labai daug darbų. Gimtadienių niekada nesureikšminau. Visgi dar ne jubiliejus, eilinis gimtadienis“, – 15min šypsodamasi sakė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

Pasak moters, ir bėgantis laikas jos visai nebaimina. „Nors ir skaičius auga, atrodo, kad stovi vietoje. Pamenu, kai draugėms tiek metų sueidavo, pagalvodavau: oho, kiek daug! O dabar atrodo mažai... Tikiuosi, kad toks pats jausmas išliks, kai man bus 45-eri“, – juokėsi ji.

 Charizma photography nuotr./Ineta Puzaraite-Žvagulienė su dukra Barbora ir sūnumi Bernardu
Charizma photography nuotr./Ineta Puzaraite-Žvagulienė su dukra Barbora ir sūnumi Bernardu

Kai neapvalus jubiliejus, tai ir didelės šventės daryti nesinori. Nors Ineta prisipažįsta, kad vakarėliai jos visai jau nebedomina. O ir dovanų sąrašų ji nesudarinėja – moteriai daug mieliau, kai pats žmogus parenka staigmeną. Pasak jos, jai galima ir nieko nepirkti – kartais žodžiai būna daug vertingesni.

„Šeštadienį atvyks šeima, tėvai, gal keletas draugų, ir ramiai sau pasisėdėsime. Jokio specialaus baliaus. Aš dažnai būnu pavargus, man smagiau parkritus ant sofos pasėdėti, pasišnekėti su šeima nei eiti kažkur į miestą ir po to ryte blogai jaustis“, – kalbėjo Ineta.

Dviejų mažamečių vaikų mama savo veiklų visai nestabdo – dirba muzikinėje kompanijoje „Zuzi“, rūpinasi sesės Irūnos Puzaraitės-Čeponienės ir Mariaus Jampolskio koncertiniu turu po Lietuvą.

Barboros fotostudijos nuotr./Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Ineta Puzaraitė-Žvagulienė su sūnumis
Barboros fotostudijos nuotr./Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Ineta Puzaraitė-Žvagulienė su sūnumis

Ir tam visai netrukdo vasarą gimęs sūnus Bernardas, nors pripažįsta, kad atsikvėpti vos spėja.

„Didžiausia mano metų dovana – sūnus. Mano tempas dar dvigubai pagreitėjo. Galvojau, kad su vienu vaiku bus nelengva, bet su dviem yra dar daugiau ką veikti, – juokėsi ji. – Reikia abu spėti sužiūrėti, abiem dėmesio paskirstyti, dar darbai... Šie metai man labai greitai pabėgo, net nespėjau suprasti. Gal reiktų kažkada trumpam sustoti ir pasidžiaugti daugiau gyvenimu.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai gimusį sūnų pavadino senelio garbei: teko pasiderėti ir su Irūna

Vido Černiausko nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė su dukra Barbora
Vido Černiausko nuotr./Ineta Puzaraitė-Žvagulienė su dukra Barbora

Todėl apie dar didesnę šeimą kol kas minčių nėra. „Oi tikrai ne. Vos paskui du spėju“, – juokėsi Ineta.

Visai netrukus Ineta turės lakstyti ir spėti sugaudyti Barborą ir Bernardą kur kas didesnėje teritorijoje – Žvaguliai persikrausto į nuosavą namą.

„Čia mano gimtadieninė dovana. Mes visi nusprendėme, kad reikia didesnių namų. Šią savaitę gausime raktus! Kelsimės šiek tiek už Vilniaus, kur turėsime daug vietos. Jau galvoju, gal reikės ir man savo darželį, šiltnamį įkurti“, – šypsojosi moteris.

Persikrausčius į atokesnį kampelį, Ineta sau linkėtų ramybės. „Tik jos man trūksta, gal vaikai bus jau ramesni, paaugę“, – 15min šypsodamasi kalbėjo Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius