Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Budrienė: „Antrą kartą apsivilkti tą pačią suknelę nėra nusikaltimas“

Šeštadienį sostinės Vaidilos teatre įvykusioje naujos Agnės Kuzmickaitės rudens-žiemos kolekcijos pristatyme verslininkė Inga Budrienė buvo viena iš kelių moterų, kurios atėjo pasipuošusios dizainerės kurtais apdarais.
Inga Budrienė
Inga Budrienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

I.Budrienė dėvėjo kūno spalvos suknelę, dekoruotą juodais drugeliais. Elegantiškas Ingos įvaizdis sulaukė aplinkinių dėmėsio ir pagyrų.  Verslininkė atskleidė, kad tai – ta pati suknelė, kuria pasipuošusi ji su vyru vyko stebėti karališkąsias Askoto žirgų lenktynes Jungtinėje Karalystėje.

Moteris teigė, kad visada žavėjosi Agnės kūryba, o jos drabužiai yra mieli širdžiai. „Labiausiai man patinka drugelių dekoracijos, nes primena pavasarį ir vasarą – šiltus metų laikus. Turiu dvi Agnės kurtas sukneles ir svajoju apie trečią. Gal ką nors pamatysiu šioje kolekcijoje?“, – prieš pristatymą pasakojo Inga.

Pradėjus kalbėti apie sukneles, kurios dominuoja Ingos spintoje, kaunietė prisipažino: „Kiek kainavo mano brangiausia suknelė? Net nežinau. Tai buvo seni ir geri laikai, kai išleisdavau tūkstančius vienai suknelei. Jau seniai pamiršau tuos laikus. Su šia suknele pasipuošiau antrą kartą. Taip gaila, kad toks grožis kabo spintoje ir nėra parodomas. Galvoju, kad į Agnės pristatymą turiu teisę antrą kartą suknelę užsidėti ir dėl to manęs nesukritikuos kiti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius