Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Budrienė: „Noriu skirti save tiems, kam labiausiai reikia“

Kauno verslininkė, moterų klubo „Ad Astra“ direktorė ir Vienos pokylio ambasadorė Inga Budrienė šiuo metu kartu su šeima, ypač mažaisiais sūnumis, gyvena švenčių laukimu. Žiniasklaidos puslapiuose ir televizijos laidose kur kas rečiau pasirodanti 37-erių moteris tikino, kad šiuo metu jai svarbesni kiti dalykai.
Inga Budrienė su vyru Dariumi ir sūnumis – vyriausiuoju Nojumi bei mažaisiais Kerniumi ir Mantu (dešinėje).
Inga Budrienė su vyru Dariumi ir sūnumis – vyriausiuoju Nojumi bei mažaisiais Kerniumi ir Mantu (dešinėje). / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Inga Budrienė

I.Budrienė 15min.lt prisipažino, kad dalyvavimas pramogų pasaulio gyvenime atima pernelyg daug laiko. „Dabar abu mano vaikai Kernius ir Mantas yra priešmokyklinėje grupėje, vyresnysis sūnus Nojus išsilaikė vairavimo teises, daug dėmesio reikia skirti verslui, nes laikotarpis labai sudėtingas, reikia daug dirbti patiems. Ką tik atnaujinome mūsų naktinį klubą „Glamour Latino“ Kauno senamiestyje, pati jam sukūriau interjerą ir įvairias detales, vyras viską pats suremontavo. Neturiu noro vaikštinėti į renginius, jie atima daug laiko“, – sakė verslininkė.

Džiaugsmas – padėti likimo nuskriaustiesiems

Ji tikino pavargusi nuo besivelkančio „Swarovski“ ir cepelinų karalienės šleifo. „Aš pavargau nuo neteisingos informacijos skleidimo ir paviršutiniškai parodomų gilių dalykų. Kodėl niekada net neužsimenama, kad aš esu moterų klubo „Ad Astra“ direktorė, Vienos pokylio ambasadorė,  rengiame daugybę renginių, remiame vaikų globos namus visus metus, remiame talentingus jaunus žmones, organizuojame įvairias gerumo akcijas, darome gražiausius darbus? Prieš dvejus metus su moterimis iš savo klubo organizavome labai gražią akciją – krikštijome 10 vaikučių iš kūdikių globos namų, kad mažieji turėtų bent krikšto tėvelius. Noriu pasidžiaugti ir pasakyti, kad per daugiau nei metus po krikšto visi 10 vaikučių, kurių prieš tai niekas net neaplankydavo, buvo įvaikinti, įvyko tikrų tikriausias stebuklas, tikiu, kad krikšto suteikimas jiems padėjo... Esu dėl to labai laiminga!“ – gerų emocijų neslėpė I.Budrienė.

Pavargau nuo paviršutiniškumo, pavargau būti vadinama „Swarovski“ ar cepelinų karaliene. Kiek galima tą teigti žmonėms. Turiu daug veiklos, darbo, vaikus, tris barus...

Tačiau ji tuoj pat atsiduso, kad tokie ir kiti panašūs dvasingi, gražūs darbai dažniausiai neįdomūs, žiniasklaidai daug svarbiau ir įdomiau paskelbti, kokios firmos suknele ar bateliais ji buvo pasipuošusi. „Pavargau nuo paviršutiniškumo, pavargau būti vadinama „Swarovski“ ar cepelinų karaliene. Kiek galima tą teigti žmonėms. Turiu daug veiklos, darbo, vaikus, tris barus... Turiu  vaiką iš vaikų namų, kuris turi ne tik daug ligų, bet ir psichologinių problemų, jam reikia skirti daug daugiau laiko, kad išaugtų  sveikas ir padorus žmogus. Abu jaunesnieji sūnūs lanko berniukų chorą, baseiną, mokyklėlę, tad pramogų pasauliui fiziškai nebelieka laiko“, – sakė I.Budrienė.

Moteris su vyru Dariumi augina tris vaikus – 6-erių sūnus Kernių ir Mantą (šį pora įsivaikino – aut. past.) bei 16-metį Nojų. Darius iš pirmos santuokos turi dar dvi dukras – 21-erių Kristiną ir 19-metę Karoliną, kurios yra studentės, jaunesnioji studijuoja Londone.

Vietoje nenustygstanti I.Budrienė tikino, kad jai norėtųsi spėti nuveikti dvigubai daugiau, tačiau ne visada pavyksta. „Sunku visur suspėti. Norėčiau padaryti dvigubai daugiau, bet dabar mano prioritetai – vaikai, šeima, verslas. Anksčiau per filmavimus, renginius praradau daug laiko. Man vyras dažnai papriekaištaudavo, kad apleidau namus, šeimą ir verslą. Bet aš toks žmogus, nemokėjau atsisakyti. Dabar jau to išmokau, tad noriu skirti save tiems, kam labiausiai reikia, o šeimoje ir versle tikrai esu reikalinga“, – kalbėjo ji.

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Inga Budrienė
Viganto Ovadnevo nuotrauka/Inga Budrienė

Rūpinasi naujagimių gerove

Prieš porą savaičių I.Budrienė su bendramintėmis iš moterų klubo Kauno rotušėje surengė labdaros renginį, kurio metu buvo renkamos lėšos neišnešiotiems naujagimiams, dvynukams ir trynukams, skirtai lovytei. „Pavyko visai neblogai, aukcionas pasisekė, surinkome pinigų. Prie akcijos anksčiau prisidėjo ir studentai, dabar turime apie 10 tūkst. Lt tai lovelei, bet reikia 30 tūkst. Lt. Ketinu kaip Vienos pokylio ambasadorė prašyti, kad ir Vienos pokylio metu galėtume surinkti paramos, tikiuosi, pavyks įrodyti, kaip tai svarbu, juk nuo naujagimių viskas ir prasideda“, – sakė verslininkė. Vienos pokylis šiemet planuojamas vasario 11-ąją.

Nemalonumus pakeitė švenčių dvasia

Dar vasarą kilę nemalonumai dėl I.Budrienės Karmėlavoje esančioje užeigoje „Briedžių medžioklė“ gaminamų didžkukulių, nors ir sukėlė daug skaudžių emocijų, pagaliau aprimo.

Pirmąkart žiūrėdama laidą apie save verkiau.

„Iš tiesų daug nervų ir sveikatos atėmė nemalonumai dėl  nepagrįstų anoniminių skundų, pradėjau lankytis pas šeimos gydytoją, nes skaudėjo širdį. Žiniasklaida ir bulvarinės TV laidos be jokio konkretaus pagrindo iš to išpūtė didžiulį burbulą, savaip interpretavo ir skleidė neteisingą informaciją. Pirmąkart žiūrėdama laidą apie save verkiau. Aš nesu iš tų, kurie pultų, šauktų, galiu iš savęs pasijuokti, bet kai žlugdomas mūsų verslas – toks viešumas man nereikalingas. Buvo peržengtos padorumo, moralės ribos“, – dar lapkritį 15min.lt sakė verslininkė.

Dabar, kaip prisipažįsta pati, gerokai palengvėjo. „Dabar situacija kur kas geresnė. Su advokate surašėme skundus, juos išsiuntėme Žurnalistų Etikos komisijai, po gautų atsakymų planuoju kreiptis ir į teismą. Džiugu, kad į vieną iš skundų buvo reaguota labai greitai, sulaukiau atsiprašymo iš vienos televizijos laidos. Vadinasi, elgiuosi teisingai. Blogasis laikotarpis baigėsi, dabar gražus laikas – artėja šventės, netrūksta labdaros renginių, visada stengiuosi prie jų prisidėti. Kalėdinė dvasia jau tvyro šeimoje. Kai turi vaikus, šventės atkeliauja anksčiau, jiems labai svarbus laukimas, jie nori kuo anksčiau pasipuošti. Jau nuo gruodžio 1-osios kasdien reikia papildyti ir jiems pakabintas šventines kojines. Dėl vaikų prisijaukinome ir amerikietiškas tradicijas, nes šventės, papuošimai, eglutė jiems svarbu ir mainais jie stengiasi būti geri“, – su šypsena pasakojo I.Budrienė.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Inga Budrienė
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Inga Budrienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius