-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Norkutė-Žvinienė: „Aurimas žinojo, kad negaliu turėti vaikų, bet vis tiek mane vedė“

„Aurimas žinojo, kad negaliu turėti vaikų, bet vis tiek mane vedė“, – laidai „Kitoks pokalbis“ su ašaromis akyse pasakojo viena garsiausių ir charizmatiškiausių šių laikų Lietuvos aktorių Inga Norkutė-Žvinienė (42).
Inga Norkutė-Žvinienė
Inga Norkutė-Žvinienė / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

Televizijos laidai moteris guodėsi, kad ją labai skaudindavo žiniasklaidoje pasirodę pranešimai apie tariamą nėštumą, nes jau žinojo savo problemą. Garsi aktorė neslepia: vaikų tema jai itin jautri.

„Niekuomet negalvojau apie vaikus, neplanavau jų. Atžalų užsimaniau tik tuomet, kai susipažinau su būsimuoju vyru Aurimu“, – pasakojo I. Norkutė-Žvinienė.

Pora išties bandė susilaukti vaiko dar iki vestuvių, tačiau nesisekė. Inga neslepia kreipusis į medikus, ir šie atvirai pasakė: pastoti šansų nėra.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Aurimas Žvinys
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Aurimas Žvinys

Kalbėdama su laidos vedėja Aušra Kilkuviene, aktorė drąsino tokio pat likimo moteris, kad nesijaustų kaip ligonės: „Aš dažnai Dievo klausdavau, už ką man taip, kodėl kitiems sekasi, o man ne, bet, manau, kad vieniems tiesiog lemta, o kitiems ne. Mes su Aurimu tas duris uždarėme ir stengiamės gyventi dėl savęs.“

Paklausta, ar niekuomet nesvarstė galimybės įsivaikinti, I.Norkutė-Žvinienė sakė, kad apskritai stengiasi nebegalvoti apie motinystę. „Mes susitaikėme su savo likimu. O mėgstamas darbas mane gelbėja nuo visų skaudžių minčių ir negandų, taigi tiesiog stengiuosi labai daug dirbti“, – sakė aktorė.

Itin atviras ir jautrus pokalbis su Inga Norkute nuo skausmo ašarų iki skardaus juoko – laidoje „Kitoks pokalbis“ penktadienio vakarą 19 val. 55 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius