-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Inga Paksaitė-Stumbrienė renkasi tokią kalėdinę eglutę, į kurią neįsidurtų jos vaikai

Inga Paksaitė-Stumbrienė tikina, kad į jos šeimos namus kalėdinė dvasia ateina tuomet, kai ir visas miestas ima puoštis šventine atributika – šiemet tai įvyko iki Kalėdų likus pusantro mėnesio.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kalėdų dvasia jau širdy. Eglutė mūsų namuose papuošta jau seniai. Ji į mūsų namus atkeliauja daug anksčiau, nei Kalėdos. Kalėdų dvasia į mūsų namus ateina tada, kai ir į miestą ateina šventinė nuotaika – prieš mėnesį ar dar daugiau laiko likus iki Kalėdų“, – teigė jauna dviejų vaikų mama.

Dukrą Estelą ir sūnų Gabrielių auginanti Inga teigia, kad jos namuose šiuo laiku galima rasti daug kalėdinių dekoracijų, kurias sukūrė jos vaikai. I.Paksaitė-Stumbrienė, baimindamasi, kad vietoje nenustygstantys Estela ir Gabrielius į eglutės spyglius nesusibadytų pirštų, šventėms įsigijo sibirinę eglę.

„Vertinu tiktai tikrą, sibirinę eglutę. Vaikai eina, krapšto, žiūrinėja, o mūsų lietuviškos eglutės yra labiau duriančios, todėl ir rinkausi tokią, į kurios spyglius vaikai nesusibadytų rankų“, – patikino moteris.

Ant šios eglutės jau kuris laikas sukasi aukso spalvos papuošalai. Kasmet kalėdinius žaisliukus keičianti Inga teigia, kad šią spalvą rinkosi ne pagal mados tendencijas, o tiesiog užsimaniusi pokyčių ir šiltos spalvos.

„Praėjusiais metais eglutės žaisliukai buvo raudoni ir sidabriniai – juos šiemet tiesiog sudėjau į maišus. Šiais man norėjosi būtent auksinės spalvos“, – šypsojosi Inga. Moteris pridūrė, kad prieš Naujųjų metų šventę pakeis puošmenas – namų interjere atsiras daugiau dekoratyvių žaisliukų, eglės šakelių.

Inga teigia prieš žiemos šventes puošianti ne tik namų vidų, bet ir išorę – Ingos ir jos vyro Aivaro namas jau seniai žybsi lemputėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius