-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Inga Stumbrienė įsiamžino naujoje mados fotosesijoje: sukūrė tris skirtingus įvaizdžius

„Be jokios abejonės, suknelė – mano mėgstamiausias drabužis“, – tuo tikra verslininkė, modelis Inga Stumbrienė. Veikli ir stilinga moteris sakė esanti ištikima elegantiškam stiliui, tačiau kas sezoną nevengianti įsigyti pagal paskutines mados tendencijas sukurtų drabužių.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Tatjanos Peckeliun nuotr.

„Šių metų spalva – koralinė, tad net neabejoju kad šį sezoną mano garderobe atsiras daugiau šios spalvos drabužių. Taip pat ketinu jį papildyti ir mados topų viršūnėse karaliaujančiais neoninės spalvos akcentais“, – apie pavasariškus garderobo pasikeitimus kalbėjo I.Stumbrienė.

Tatjanos Peckeliun nuotr./Inga Stumbrienė
Tatjanos Peckeliun nuotr./Inga Stumbrienė

Visai neseniai žinoma moteris dalyvavo vilnietės stilistės ir fotografės Tatjanos Peckeliun surengtoje fotosesijoje. Stilistė I.Stumbrienei sukūrė tris skirtingus įvaizdžius: dalykišką ir rafinuotą, itin švelnų ir elegantišką bei pavasariškai žaismingą. Fotosesijos metu modelis vilkėjo T.Peckeliun įkurto „Ta Niusha boutique“ drabužių deriniais.

Ingos Stumbrienės fotosesijos akimirkos:

„Man ypač patiko idėja sukurti tris skirtingus specialiai man pritaikytus įvaizdžius, – po mados fotosesijos sakė I.Stumbrienė.

Kodėl pozuoti mados fotosesijai stilistė T. Peckeliun pasirinko būtent I.Stumbrienę? „Ko gera, tai bene vienintelis tikrai vertas didžiulio dėmesio modelis Lietuvoje“, – atvirai sakė stilistė ir fotografė. T.Peckeliun taip pat yra ir profesionali vizažistė bei plaukų meistrė, tad prieš fotosesiją I.Stumbrienei ji kūrė specialų makiažą ir šukuoseną.

Tatjanos Peckeliun nuotr./Inga Stumbrienė
Tatjanos Peckeliun nuotr./Inga Stumbrienė

Kaip sakė T.Peckeliun, šį sezoną merginoms ir moterims, nebijančioms eksperimentuoti, siūlomas tikras spalvų sprogimas. Tiek, kalbant apie drabužius, tiek ir apie makiažą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius