Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Stumbrienė: „Mano spintoje – daugiau kaip 100 suknelių“ (papildyta gegužės 21 d.)

Ji simpatiška, stilinga, visuomet pasitempusi ir elegantiška. Su kokia kita Lietuvos moterimi būtų galima kalbėti apie grožį ir stilių, jei ne su lietuviškąja Paris Hilton? Pašnekovė, dažnai pristatoma kaip tobula mama ir žmona, atskleidė dar negirdėtų faktų apie save!
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / „Privatu+TV Gidas” viršelis

Inga, esate laikoma viena iš stilingiausių Lietuvos moterų. Kaip vertinate šį titulą?

Be abejo, tai labai malonu. Manau, toks titulas kiekvienai moteriai paglostytų savimeilę. Tačiau aš jo smarkiai nesureikšminu.

Kai kurie Jus vadina lietuviškąja Paris Hilton. Nežeidžia toks epitetas?

Ne, aš į viską žvelgiu su šypsena. Ypač tada, kai gatvėje šiuo vardu mane pašaukia vyresni žmonės. Kiekvienas bent kiek žinomas žmogus Lietuvoje kelia asociacijų su užsienio žvaigždėmis – žmonės mėgsta tapatinti. Kita vertus, manau, kad Paris Hilton yra protinga mergina. Juk ne kiekvienas sugeba iš nieko susikurti tokį įvaizdį, apie kurį kalba visame pasaulyje. Paris – spalvinga ir šarminga asmenybė. Ji verta to dėmesio, kurio sulaukia.

Jūs Lietuvoje garsėjate savo apdarais. Atskleiskite, kokio dydžio yra Jūsų drabužinė?

Labai didelė! Koks mūsų drabužinės plotas, nepasakysiu, bet ji yra mudviejų su vyru Aivaru kambaryje. Kadaise mes draugiškai ją pasidalijome pusiau. Tačiau ilgainiui mano drabužių vis daugėjo ir vieną dieną vyrui teko savo kostiumus išsinešti į kitą kambarį (šypteli).

Gedmanto Kropio nuotrauka/Inga Stumbrienė: vyras laukia savo mažytės kopijos

Gedmanto Kropio nuotrauka/Inga Stumbrienė

Kokių daiktų daugiausia rastume Jūsų spintoje?

Daugiausia turiu suknelių: nuo vasarinių iki klasikinių, nuo trumpų iki ilgų. Manau, iš viso jų yra daugiau nei 100. Sakote, kad galėčiau kas antrą dieną pasipuošti vis kita? Gal ir taip, tačiau vadovaujuosi taisykle, kad nereikėtų to paties drabužio rengtis kelis kartus. Todėl dažniausiai kartą jau dėvėtos suknelės kabo spintoje, nes gaila išmesti, o aš perku naujų.

Kiek kartų per metus atnaujinate savo aprangą?

Aš apsiperku nuolatos. Kaskart pamačiusi naują kolekciją, atidžiai ją peržiūriu, išsirenku patinkančius drabužius, pasvarstau, ar verta pirkti, ir įsigiju. Esu vadinamoji „windows shopping“ (angl. daiktų, esančių vitrinose, pirkimas – red. past.) mėgėja. Jei mieste tvarkydama reikalus drabužių parduotuvės vitrinoje pamatau įdomų daiktą, galiu jį ilgai negalvodama nusipirkti. Taip nesugaištu laiko. Nors ieškodama trokštamo daikto parduotuvėje galėčiau praleisti ir visą dieną.

Ar apsiperkate tik firminių prekių ženklų parduotuvėse?

Pirmiausia žiūriu į daikto modelį ir spalvą, vėliau – į etiketę ir prekės ženklą. Nesivaikau vien garsių dizainerių apdarų.

Atskleiskite, kiek daugiausia šlamančiųjų galėtumėte atseikėti už Jums be proto patinkančią suknelę?

Manau, net penkiaženklę sumą. Vis dėlto tokią suknelę pirkčiau ypatingam renginiui ir stengčiausi ją panaudoti tikrai ne vieną kartą.

Prieš kelis mėnesius Jūsų buvusi dizainerė Sandra Straukaitė neigiamai atsiliepė apie Jūsų stilių. Ar po šio akibrokšto nepraėjo noras bendradarbiauti su Lietuvos mados specialistais?

Stengiuosi nesureikšminti Sandros pasisakymų, nors toks jos poelgis labai negražus. Manau, kad ši dizainerė mano vardu tiesiog norėjo pasidaryti reklamą. Tačiau tai nereiškia, kad visi Lietuvoje yra tokie kaip S. Straukaitė. Tikrai bendradarbiausiu su kitais mūsų šalies mados profesionalais.

Pakalbėkime apie Jūsų išvaizdą. Kiek laiko skiriate savo grožiui puoselėti?

Kartą per mėnesį einu į kirpyklą ir darausi manikiūrą, porą sykių lankausi masažo salone. Taip pat savo išvaizda rūpinuosi ir namuose. Kosmetologė man sudarė kasdienį naminių grožio procedūrų sąrašą: rytais nusiplaunu veidą prausikliu, o vakarais šveičiu per dieną atsiradusius nešvarumus prausikliu ar pylingu, veido odą atgaivinu kauke, kremu.

Kokios grožio procedūros Jums teikia malonumą, o kokių norėtumėte išvengti?

Labiausiai man patinka masažai. Visada renkuosi atpalaiduojamuosius. Manau, masažai tam ir skirti, kad tave gerai nuteiktų, ramintų, o ne kankintų (šypteli). O labiausiai nemėgstu depiliacijos, nes tai gana skausminga ir nemalonu. Tačiau ši procedūra privaloma kiekvienai moteriai ne tik dėl grožio, bet ir dėl higienos!

„Vadovaujuosi taisykle, kad nereikėtų to paties drabužio rengtis kelis kartus. Todėl dažniausiai kartą jau dėvėtos suknelės kabo spintoje, nes gaila išmesti, o aš perku naujų“

Jūsų oda visuomet labai balta. Galbūt ją specialiai balinate?

Tikrai ne! Tiesiog paveldėjau tokio atspalvio odą, kuri iš manęs reikalauja labai daug pastangų. Turiu saugotis saulės spindulių, vengti soliariumų. Ar norėčiau tamsesnės odos? Reikia džiaugtis tokia, kokią turi. Pakanka to, kad vasarą leidžiu sau šiek tiek pasilepinti saulės spinduliais.

Auginate du nuostabius vaikučius, kurie nė kiek nepakoregavo Jūsų kūno linijų. Atskleiskite paslaptį, kaip Jums pavyko išsaugoti tobulą figūrą?

Paslaptis paprasta: tai – genai. Man mama net dažnai sako, kad turėčiau priaugti šiek tiek svorio. Aš nenustygstu vietoje, net penkioms minutėms neprisėdu pavalgyti, nes bėgioju paskui savo judriuosius vaikus. Namai man kaip sporto salė (juokiasi).

Ar kada nors laikėtės dietų, o gal priešingai – bandėte priaugti svorio?

Paauglystėje man atrodė, kad esu kiek per stambi. Be to, tuo metu buvo madinga laikytis dietų. Bandžiau po 18 valandos nevalgyti. Laimė, tai tetruko savaitę, nes mama įkrėtė proto ir paaiškino, kad gerai atrodau ir be jokių dietų.
Esu bandžiusi ir priaugti svorio. Tai buvo prieš pirmagimės Estelos gimdymą. Tuo metu gydytojai man pasakė, jei noriu susilaukti sveiko vaikelio, privalau priaugti 5 kilogramus. Per porą mėnesių pasiekiau šį tikslą. Atsimenu, tuo metu stengiausi kuo sočiau valgyti ir kuo mažiau judėti.
Manau, būtų neprošal ir dabar priaugti porą kilogramų. Tik bėda, kad aš visiškai nemėgstu lietuviškų patiekalų, kurie yra riebūs ir padėtų man papilnėti.

Koks yra Jūsų racionas? Ar griežtai renkatės maisto produktus, kuriuos dedate ant stalo?

Mūsų šeima stengiasi maitintis kuo sveikiau. Kaip ir mano namiškiai, mėgstu daržoves, vaisius, paukštieną. Tačiau neatsisakau ir pyragaičių ar tortų. Tiesą pasakius, valgau dažnai ir daug.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius