Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Stumbrienė sūnui Gabrieliui 8-ąjį gimtadienį surengė olimpinių žaidynių tema

Kaskart išskirtinius vaikų gimtadienius organizuojanti Inga Stumbrienė stebina originalumu – teminiai vakarėliai jau seniai tapę vienomis laukiamiausių šeimos švenčių. Ne išimtis ir šis, jau 8-asis, sūnaus Gabrieliaus gimtadienis, Inga ir Aivaras Stumbrai jį surengė olimpinių žaidynių tema.
Inga ir Aivaras Stumbrai su sūnumi Gabrieliumi
Inga ir Aivaras Stumbrai su sūnumi Gabrieliumi / Asmeninio albumo nuotr.

Pasak I.Stumbrienės, Gabrielius jau kurį laiką domisi sportu, labai mėgsta aktyvų laisvalaikį, o ypač – futbolą. Tiesa, futbolo tema jo šventėje dominavo praėjusiais metais, o šiemet Stumbrai sugalvojo kitą – olimpinių žaidynių.

Įdomu tai, kad tikroji berniuko gimtadienio diena – vasario 6-oji, nors vakarėlį šeima organizavo savaite vėliau. Kaip tik tuo metu jau buvo prasidėjusios Pjongčango žiemos olimpinės žaidynės, nors I.Stumbrienė tikina, kad specialiai prie jų šventės temos nederino.

„Sūnus pageidavo aktyvaus gimtadienio, nutarėme išplėsti praėjusių metų futbolo temą ir sugalvojome, kad tai bus olimpinės žaidynės. Mes temą jau buvome sugalvoję iškart po Naujųjų, bet labai smagu, kad renginys sutapo su žiemos olimpinėmis“, – 15min pasakojo I.Stumbrienė.

Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai su sūnumi Gabrieliumi
Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai su sūnumi Gabrieliumi

Jos teigimu, šeimoje jau tapo įprasta, kad dar likus porai mėnesių iki šventės, vaikai ima klausinėti apie jos detales – jie jau iš anksto žino, kad tėvai kasmet surengia nepamirštamą vakarėlį. Ne išimtis ir šis – Gabrielius klausinėti „mama, ar jau planuoji?“ ėmė dar sausio pradžioje.

„Norėjome, kad gimtadienis taptų smagia švente ir berniukams, ir mergaitėms, norėjome, kad tema atitiktų didelį sūnaus norą ir būtų sportiška“, – pasakojo I.Stumbrienė.

Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Gimtadienio akimirka

Dėl šios šventės šeima nusprendė išsinuomoti sporto salę, taip pat užsisakė trenerį, kuris vaikams suorganizavo futbolo, krepšinio, gimnastikos turnyrus, prigalvojo įvairių estafečių.

Gimtadienio šventėje dalyvavo maždaug 10 vaikų. Tiesa, kvietimus gavo triskart daugiau jų, tačiau dėl siaučiančios gripo epidemijos, ne vienam šventę teko praleisti – didžioji dalis Gabrieliaus draugų susirgo.

Tačiau nepaisant to, čia netrūko nei pramogų, nei geros nuotaikos, o visi šventės – olimpinių žaidynių – dalyviai buvo apdovanoti aukso medaliais. „Visi buvo čempionai, neliko nė vienas nuskriaustas“, – pasakojo I.Stumbrienė.

Tradiciškai ji pasirūpino ir įspūdingu tortu, ir spalvinga pinjata, kurią kaip kaskart pagamino pati, šįkart tai buvo olimpiniai žiedai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Inga Stumbrienė sūnaus gimtadieniui pati sukūrė pinjatą

Asmeninio albumo nuotr./Ingos ir Aivaro Stumbrų sūnaus Gabrieliaus gimtadienio tortas
Asmeninio albumo nuotr./Ingos ir Aivaro Stumbrų sūnaus Gabrieliaus gimtadienio tortas
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė

„Niekada nedarau to, kas nebūtų tinkama vaikams, niekada neprimetu idėjų – visos jos gimsta taip natūraliai, taip spontaniškai! Ir jei jau atrodo, kad kitais metais pritrūksiu idėjų, kad bus sunku sugalvoti, likus porai mėnesių iki gimtadienio vis tiek sumąstome, kaip jį nustebinti. Vaikai auga, formuojasi jų pomėgiai, o tai padiktuoja ir pačią gimtadienio šventę“, – sakė ji.

Švente liko patenkintas ir pats Gabrielius. Pasak I.Stumbrienės, sūnus noriai dalyvavo įvairiose sportinėse rungtyse, tačiau labiausiai jį pradžiugino geriausių draugų apsilankymas. „Mačiau laimingas sūnaus akis ir pati jaučiausi laiminga“, – 15min komentavo pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai
Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai

Teminiai vakarėliai – moters silpnybė, ypač tuomet, kai kalba pakrypsta apie vaikus. Dar ankstesniais metais sūnui ji buvo suruošusi šventę automobilių tema, netrūko ir vakarėlių, kuriuose dominavo įvairių animacinių filmukų, „Lego“ tematika.

Tuo tarpu patys Stumbrai vienas kitą gimtadienio proga sveikina dovanodami keliones. „Tai laikas mums dviem. O vaikai mus visuomet nustebina – tai kokių skanėstų prikepa, tai gimtadienio pusryčius suruošia“, – 15min kalbėjo I.Stumbrienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Garsenybės sekmadienio popietę leido su vaikais degustuodamos skanėstus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius