Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Valinskienė: „Arūnas Valinskas gali įsukti lemputę, tiesiog savęs tuo nevargina“

Dainininkė, Seimo narė Inga Valinskienė sutiko įvertinti savo vyro sugebėjimus prieš visą Lietuvą. Kartu su sutuoktiniu, parlamentaru Arūnu Valinsku moteris filmavosi laidoje „Mano vyras gali“.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nemanau, kad Arūnas yra buities ekspertas. Laidoje jis buitiškas užduotis sprendė veikiau dėl azarto. Jis yra intelektualas, eruditas, jam sekasi viskas, kas susiję su žiniomis. Nors, tiesa, kalbų atpažinimo rungtis, kuri jam teko, nepasisekė, bet to buvo galima tikėtis – iš klausos atskirti daug kalbų nemokant visų jų, yra sudėtinga“, – sakė I.Valinskienė.

Žinoma moteris pripažino, kad jos vyras yra gerokai susimažinęs sau privalomų darbų namuose skaičių. „Lempučių Valinskas nesukioja ir namų ruošoje pats nepersistengia. Jis sugebėjo pasamdyti kitą žmogų, kuris tą darytų už jį ir save išlaisvino nuo tokių užduočių. Bet neabejoju, kad jis moka ir lemputę įsukti, ir vinį įkalti, be to, man atrodo, jis yra kažkelintos kategorijos stalius. Jis yra padaręs labai gražių dalykų iš medžio ir vaikystėje tuo domėjosi. Jis daug gali, tiesiog šiuo metu savęs tuo nevargina“, – linksmai pasakojo I.Valinskienė.

Lempučių Valinskas nesukioja ir namų ruošoje pats nepersistengia. Jis sugebėjo pasamdyti kitą žmogų, kuris tą darytų už jį.

Ji teigė dažniausiai namuose užsiimanti tokiais darbais kaip skalbimas ar lyginimas.

„Prie puodų būname priklausomai nuo nuotaikos. Arūnas gamina tada, kai jam šauna į galvą. Nesame griežtai pasidaliję. Pastaraisiais metais mano vyras pradėjo dažniau suktis prie puodų, o prieš 10 metų jį ten išvysti galima buvo labai retai“, – sakė Seimo narė.

Pasak I.Valinskienės, dalies rūpesčių namuose atsikratė ir ji.

„Dėl namų tvarkymo, valymo man irgi lengviau, nes yra kas tuos pagrindinius darbus už mane padaro. Tad mes įprastinių buities darbų, kaip kad kiekvieną dieną šluostyti dulkes ar valyti grindis, nedarome“, – atvirai pasakojo moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius