Inga Valinskienė grįžta į arenas su turu „AŠ laimINGA“: spindinčios fotosesijos užkulisiai

Aksominio balso dainininkė Inga Valinskienė su trenksmu grįžta į didžiąsias šalies arenas. Įsiamžinusi spindinčioje fotosesijoje, ji savo gerbėjams žada naują programą, būrį drauge dainuosiančių svečių, gyvos muzikos skambesį ir nepamirštamas akimirkas su širdį šildančiomis dainomis.
Ingos Valinskienės fotosesijos užkulisiai
Ingos Valinskienės fotosesijos užkulisiai / PIX studijos nuotr.

„Dainuoti tūkstančiams nėra lengva – tai atsakomybės ir euforijos mišinys. Tai labai gerai žino tie, kuriems teko laimė ir galimybė tai patirti. Labai tikiuosi, kad publika manęs pasiilgo taip pat stipriai, kaip ir aš jos“, – prisipažįsta populiari dainininkė.

Jau nuo šiandien galima įsigyti bilietų į naują I.Valinskienės turą „AŠ laimINGA“, kuris nuo lapkričio 30-osios iki pat Kalėdų vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Koncertuose dainininkė pristatys ir šiuo metu intensyviai įrašinėjamą muzikinį albumą. Tradiciškai su Inga gros neišskiriamais draugais tapę gyvo garso muzikos grupės „Vairas“ muzikantai.

Turo pavadinimas, užkoduotas ir Ingos varde, atsirado neatsitiktinai. Inga sako, kad tai tiesioginė žinutė jos klausytojams ir žiūrovams.

„Kai į paprastus moteriškus klausimus: „Ar manęs klausaisi?“ „Ar mane girdi?“, „Ar mane supranti?“, gauni atsakymą net ne iš vieno, o iš tūkstančių žmonių, negali jaustis kitaip, nei laimINGA“, – emocijų neslepia dainininkė.

Naująją I.Valinskienės koncertinę programą sudarys tik lietuvių autorių kurtos dainos. O vienas iš jų, žadama, bus neabejotinai didelė staigmena visiems klausytojams. Antrojoje koncerto dalyje publikos džiaugsmui skambės žinomiausios ir mylimiausios visų laikų I.Valinskienės dainos.

Netikėtu įvaizdžiu stebinti mėgstanti I.Valinskienė žiemos koncertus pristato ir išskirtine fotosesija. Ingai buvo pasiūtas specialus permatomas kostiumas, nusagstytas keliais tūkstančiais žėrinčių kristalų. Įspūdingą drabužį, kuriuo vilkinčią Ingą išvys ir koncertų žiūrovai, sukūrė dizaineris Ruslanas Rybakovas.

Išskirtinės, spindinčios fotosesijos užkulisiai:

VIDEO: Spindinti Ingos Valinskienės fotosesija turui "AŠ laimINGA"

Ingos Valinskienės koncertai vyks: lapkričio 30 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 7 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 21 d. Šiaulių arenoje, gruodžio 26 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje.

Pirmasis, didžiulės sėkmės sulaukęs Ingos koncertų turas „Žvaigždė“ per didžiąsias šalies arenas įvyko prieš dvejus metus, 2016-aisiais. Nedrąsiai jį planavusi I. Valinskienė, šiam žingsniui įkvėpta ir palaikoma sutuoktinio ir prodiuserio Arūno Valinsko, didžiuosiuose Lietuvos miestuose sulaukė beveik 30-ies tūkstančių gerbėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius