Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Valinskienė prisipažino per nėštumą svėrusi šimtą kilogramų

„Oi, kokių tik dietų aš nesilaikiau!“, – prisipažins Inga Valinskienė šį vakarą 19.30 val. LNK laidoje „Valanda su Rūta“ . Žinoma moteris šokiravo net savo draugus, prisipažindama, kad yra svėrusi net šimtą kilogramų, tiesa, paskui visus nuramino, kad tiek svorio ji priaugo per nėštumą. Kilogramų metimo viršūnę ji pasiekė dalyvaudama šokių projekte, kai nėra kada nei galvoti apie maistą, nei valgyti, užimtumas ir fizinis krūvis būna didelis.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„O paskui buvo Ruslano Rybakovo dieta“, – dainininkė  kumštelėjo laidoje dalyvaujantį žinomą drabužių dizainerį  Ruslaną Rybakovą. Jis puošia ne vieną televizijos ir scenos žvaigždę ir puikiai žino visų figūrų privalumus ir trūkumus. 

„Ar jūs tas, kuris muštruojate žvaigždes, gal  pasiuvate joms per mažas sukneles ir priverčiate laikytis dietos, kad gerai atrodytų scenoje?“, – pusiau rimtai pusiau juokais Ruslano klausia Rūta. 

„Jis taip ir daro, – juokdamasi  sako Inga, – kartą man jis pasiuvo dydžiu mažesnę suknelę, į kurią turėjau žūt būt  tilpti po savaitės.

Tada su Ruslanu Inga laikėsi ypatingos dietos – tris dienas vien ryžiai, tris dienas tik vištiena, tris dienas – kepti obuoliai. Inga į suknelę įtilpo. Ruslanas, prisipažinęs, kad pats būdamas griežtas žvaigždėms, sau galėjo pasisiūti tik palapinę ir pasislėpti, nes turėjo nemažai antsvorio, taip pat ryžtingai metė kilogramus. Tiesa, jo dieta truko ilgokai, tačiau dabar jis atsikratęs jau 30 kilogramų.

Kokie geriausi žvaigždžių ir dietologų patarimai ir kaip atsikratyti nepageidaujamų kilogramų visam laikui?

Šį vakarą 19.30 val. per LNK „Valandoje su Rūta“   žvaigždžių, dietologų, žaliavalgių, žmonių sugebėjusių atsikratyti pusės savo svorio patarimai ir receptai, kaip mesti kilogramus ir visiškai pakeisti savo  išvaizdą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius