Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Valinskienė: visuotinė psichozė per šventes mane vargina

Aksominio balso savininkė, parlamentarė Inga Valinskienė tvirtina, kad dalyvavimas kalėdinių laidų filmavime jai padeda greičiau pajusti šventinę nuotaiką. Tačiau ši nuotaika moteriai greitai subjūra, kai artimiesiems ieškant dovanų tenka stumdytis sausakimšuose prekybos centruose.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

I.Valinskienė teigė, kad tiek jai, tiek ir kitiems šou verslo atstovams Kalėdos prasideda daug anksčiau, nei eiliniams žmonėms.

„Man Kalėdos visada prasidėdavo tada, kai prasidėdavo renginiai. Tą švenčių dvasią ko gero ir lengviausia pajusti tokiuose filmavimuose. Nors dalyvavimas tokiuose renginiuose yra varginantis, bet čia galima pajusti tvyrant daug teigiamų emocijų. Taip, mūsų, kurie dalyvauja tokiuose renginiuose, Kalėdos būna išties ilgos“, – šypsojosi moteris, jau spėjusi sudalyvauti LNK koncerto „Kai žvaigždės švenčia Kalėdas“ filmavime.

Seimo narė patikino, kad duoklę šventiniam periodui stengiasi atiduoti iki didžiųjų žiemos švenčių pradžios.

„Per pačias Kalėdas ir Kūčias, kiek pamenu, niekada nedirbdavau – tai mano šeimos šventė. Per Naujuosius metus taip pat stengdavausi niekada nedirbti, tik vieną kartą teko tą daryti“, – patikino ji.

Nors pažadu sau pradėti rūpintis dovanomis anksčiau, bet esu tos visuotinės psichozės auka ir net namus puošiu paskutinę minutę.

I.Valinskienė teigė, kad ją gąsdina mintis apie didžiules eiles prekybos centruose, tačiau to jai vis nepavyksta išvengti – tiek pirkti dovanas, tiek ir puošti namus moteris susizgrimba tik paskutinę minutę.

„Labai baisu, todėl kartais net pasakau, kad nelaukiu Kalėdų. Nemėgstu eilių parduotuvėse ir tos masės žmonių, su kuria nori nenori tenka susidurti. Ši Kalėdų pusė man labai nepatinka. Keista, kad yra žmonių, kuri nuo to tiesiog „kaifuoja“ ir jaučia visuotinį užsidegimą. Tai mane tikrai vargina. Aš iš tų žmonių, kurie viską daro paskutinę minutę. Nors pažadu sau pradėti rūpintis dovanomis anksčiau, bet esu tos visuotinės psichozės auka ir net namus puošiu paskutinę minutę“, – prisipažino moteris.

Vasarą ir šilumą dievinanti I.Valinskienė tvirtino besidžiaugianti šiųmete šilta žiema, tačiau sniegas per Kalėdas, jos teigimu, visai nepamaišytų.

„Aš normalus žmogus, todėl ir man norėtųsi Kalėdų su sniegu, tačiau būčiau nieko prieš, jei antrą Kalėdų dieną tas sniegas nutirptų. Man labai patinka toks oras, koks yra šiuo metu, tiesa, būtų geriau, kad nelytų. Aš nesu žiemos gerbėja – myliu vasarą ir man to baisaus gruodo tris mėnesius tikrai nereikia. O per Kalėdas sniegas būtų žavu, simboliška“, – šypsojosi pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius