Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingos Valinskienės antrininke vadinama Dileta Meškaitė: „Nuo keturiolikos metų tai girdžiu“

Sekmadienio vakarą laidoje „Šuolis“ pasirodžiusi naujokė – dainininkė Dileta Meškaitė (23) – patraukė dėmesį ne tik dėl drąsaus šuolio, bet ir dėl išvaizdos – komisijos kėdę užėmęs aktorius Aistis Mickevičius tiesioginiame eteryje rėžė, kad mergina kaip du vandens lašai panaši į dainininkę Ingą Valinskienę.
Inga Valinskienė ir Dileta Meškaitė
Inga Valinskienė ir Dileta Meškaitė / Žmonės.lt montažas

Tokio palyginimo sulaukusi Dileta visiškai nenustebo – prapliupo juoktis ir padėkojo už pastebėjimą. Paaiškėjo, kad mergina su žinoma dainininke lyginama nuo pat paauglystės ir, beje, ne tik dėl išvaizdos.

„Oi, ne pirmą kartą tai girdžiu, mane nuolat lygina su ja ir ne tik dėl išvaizdos, bet ir dėl balso tembro. Todėl vakar ir nenustebau dėl tokio palyginimo“, – portalui Žmonės.lt sakė Dileta.

„Mane su I.Valinskiene lygina gal nuo kokių keturiolikos metų. Kai eidavau į dainavimo konkursus tai vis ir išgirsdavau – o, žiūrėkit, jaunoji Valinskienė atėjo! Dažniau lygina dėl balso, bet ir išvaizdos panašumų pastebi – turbūt mūsų tam tikros mimikos ar veido išraiškos būna panašios“,  – svarstė mergina.

Paklausta, ar palyginimas su scenos senbuve jai malonus, ji prapliupo juoktis ir teigė niekada apie tai rimtai nesusimąsčiusi. „Nelabai reaguoju į tokius palyginimus. Jeigu žmonės randa panašumų – tegu, nesureikšminu to. Niekada pati nesusimąsčiau, ar yra pagrindo mane su ja lyginti, bet gal reikės atsistoti prieš veidrodį ir apsižiūrėti ?“ , – kvatojosi D.Meškaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius