Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ingos Valinskienės koncerte Palangos publiką sužavėjo charizmatiški duetai

Su triumfu apkeliavusi didžiąsias Lietuvos arenas, aksominio balso dainininkė Inga Valinskienė simboliškai savo jubiliejinį turą „Žvaigždė“ baigia vasaros atostogų širdyje Palangoje. Pirmasis koncertas vyko ketvirtadienio vakarą ir sulaukė didelio poilsiautojų dėmesio.
Ingos Valinskienės koncertas Palangoje
Ingos Valinskienės koncertas Palangoje / Andriaus Pelakausko nuotr.

„Sveikinu jus, nepabijojusius net ir tokią lietingą vasarą atvykti į Palangą. Tebūnie šiandien tai mūsų visų šiltas muzikos vakaras“, ̶ džiaugėsi Inga.

Scenoje drauge su Inga dainavo ir tikros estrados legendos, publikos numylėtiniai – Edmundas Kučinskas ir Viktoras Malinauskas. Jausmingą „Širdies baladę“ su V.Malinausku Inga ne kartą vadino tikra dovana jai jubiliejaus proga, seniai išsipildžiusia svajone.

Publika šiam kūriniui taip pat neliko abejinga. Ypatingai šiltai sutiktas I.Valinskienės ir fortepijono virtuozo Modesto Juknos kūrinys „Mylėjau Jus“.

 Andriaus Pelakausko nuotr./Ingos Valinskienės koncertas Palangoje
Andriaus Pelakausko nuotr./Ingos Valinskienės koncertas Palangoje

Žiūrovai Palangoje stebėjo ir ypatingą Ingos ir Marijono Mikutavičiaus duetą – siųsdamas linkėjimus iš ekrano ir būdamas sostinėje jis su vakaro karaliene dainavo legendinį hitą „Mano didžiausia žuvis“. Naujų spalvų ir energijos įnešė geriausių I.Valinskienės dainų popuri atlikęs grupės „DAR“ duetas.

Ingos Valinskienės koncertas Palangoje
Ingos Valinskienės koncertas Palangoje

50 metų – fantastiškas amžius. Jeigu mylit save ir jeigu myli jus kas nors.

„Šis koncertas – spalvingas ansamblis, apibendrinantis mano metus scenoje. Nuo Marijono su „žuvimi“ iki E.Kučinsko ir mūsų bendro „Ugnies ir ledo“. Ką tu bedainuotum ir su kokiu partneriu, publika juos visus priima savaip ir juos visus myli. Mano partnerių plejada yra labai plati. Visus vyrus, su kuriais aš esu padainavus per savo muzikinę karjerą, turbūt net būtų sudėtinga sukviesti“, ̶ juokėsi Inga.

Nuo publikos pamėgtų hitų „Būk šalia“, „Meilės muzika“, „Saulėgrąžos“, iki naujo vasaros hito „Dar ne rytoj“ – koncerte skambėjo populiariausios visų laikų Ingos dainos. O paskutiniu ir garsiausiu akcentu tapusi daina „Žvaigždė“ tradiciškai sukėlė ant kojų visą koncertų salę. Publika negailėjo aplodismentų ir Ingai akompanavusiam orkestrui, grupei „Vairas“.

Ingos Valinskienės koncertas Palangoje
Ingos Valinskienės koncertas Palangoje

„Tiesą sakant, aš net pamirštu, kad man penkiasdešimt metų, žinokit, ir tikrai aš nežiūriu į pasą. Nors rekomenduoja žmonėms jau po keturiasdešimties dažniau į jį pasižiūrėti. Aš 40-ies būdama galbūt dažniau į tą pasą žiūrėjau, o dabar aš į jį visai nežiūriu. Ir tikrai linkiu visoms moterims, kurioms dar nėra penkiasdešimties, nebijokit – patikėkite, fantastiškas amžius. Su sąlyga, jeigu mylit save ir jeigu myli jus kas nors“, ̶ sakė Inga.

Antrasis jubiliejinio Ingos Valinskienės turo „Žvaigždė“ koncertas Palangoje vyks rugpjūčio 13 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius