Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ingos Valinskienės „Lexus“ ir dviratininkė neišsiteko siauroje Nidos gatvėje

Ingos Valinskienės viešnagę Nidoje sekmadienio popietę apkartino nemalonus incidentas. Žinomos dainininkės, filmų įgarsintojos, televizijos laidų vedėjos vairuojamas „Lexus RX 450h“ automobilis pačiame kurorto centre susidūrė su iš paskos važiavusia dviratininke. Abi jos neišsiteko siauroje gatvėje.
Incidentas Nidoje
Incidentas Nidoje / 15min skaitytojo nuotr.

Žinią apie šį susidūrimą 15min pranešė portalo skaitytojas. Jis pasidalino ir keliomis nuotraukomis, kuriose matyti, kaip jau po incidento išlipusi iš praėjusiais metais 50-mečio proga nuo vyro Arūno Valinsko dovanų gauto automobilio I.Valinskienė kalbasi su dviratininke.

15min susisiekė ir su pačia I.Valinskiene. Šiuo metu Nidoje poilsiaujanti dainininkė tikino, kad nieko rimto neįvyko, o su dviračiu važiavusia moterimi abi tik pasikalbėjo, viena kitai priekaištų neturėjo, todėl netrukus taikiai išsiskirstė.

15min skaitytojo nuotr./Incidentas Nidoje
15min skaitytojo nuotr./Incidentas Nidoje

„Kelias čia – labai siauras, o dviratininkai važiuoja labai arti automobilių. Prie perėjos sustojau praleisti pėsčiąjį, o dviratininkė iš paskos važiuodama gal truputį užsižiopsojo, gal laiku nesustabdė ir atsitrenkė į mano bamperį, – 15min pasakojo I.Valinskienė.

Susidūrimas įvyko dar automobiliui stovint. Ingos teigimu, nei ji, nei dviratininkė nenukentėjo. „Gal kiek ir susitrenkė kelį, tačiau kadangi jokių ypatingų žymių nebuvo, abi sustojom, pasijuokėm ir viskas. Nebuvo dėl ko kariauti“, – pasakojo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius