Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Kazlauskaitė atvirai: apie įskaudinusius vyrus, neištikimybę ir norą sukurti šeimą

Nors garsios atlikėjų poros Livetos ir Petro Kazlauskų dukrą Ingridą galima matyti dažname televizijos projekte ar laidoje, apie savo asmeninį gyvenimą moteris visada vengdavo kalbėti. Tačiau laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ dainininkė kaip niekada atvirai papasakojo, koks jos tikrasis gyvenimas atrodo už namų durų.

„Pastaraisiais metais dalyvaudavau visur, kur tik kvietė, net ir ten, kur visai nesiveržė širdis. Tai dariau tam, kad sutaupyčiau pirmiesiems savo namams“, – prisipažino I.Kazlauskaitė, laidos komandai atvėrusi jų duris.

Nors tikslus pavyko įgyvendinti, tačiau šiuo metu Ingridos gyvenime kiek sudėtingesnis laikotarpis. Susirgusi koronavirusu, atlikėja po 4 savaičių sudėtingo gydymosi buvo atleista iš to darbo, kuriame virusą ir pasigavo.

„Šiuo metu ir nekoncertuoju, ir esu bedarbė. O dar ant pečių buto paskola“, – prisipažįsta ji.

Negana to, Ingrida sako nuolat patirianti spaudimą iš visuomenės, iš tėvų muzikinės veiklos gerbėjų – tai kada gi vestuvės ir anūkai – juk jai jau 37-eri.

„Man tikrai svarbu ne puošnios suknelės ir karjera. Aš juk visą gyvenimą mačiau gražų pavyzdį visai čia pat. Mano tėvai rodė visai Lietuvai santykių puoselėjimo pavyzdį. Ir mano kartelė yra užkelta aukštai.

Rimtų draugysčių buvo, nedaug trūko iki lemtingo žingsnio. Bet man tereikia, kad vyras mylėtų mane ir su manimi norėtų susilaukti vaikų, kad būtų vyriškas ir atsakingas. Buvusiuose santykiuose man to trūko“, – sako atlikėja.

Ingrida neslepia, kad ne kartą liko itin įskaudinta sužinojusi, kaip visgi šeimą įsivaizduoja jos tuometinis draugas.

„Man teko patirti, kai mano antroji pusė neketino susilaukti vaikų, nes jų nemyli. Man tai buvo skaudus smūgis. Aš vaikus labai myliu.

Patyriau ir išdavystę. Tai apie kokią santuoką ir pasitikėjimą galima galvoti? Tokių pamokų ir patirčių man teko nuryti ne vieną gurkšnį“, – kalba ji.

Visą interviu su Ingrida žiūrėkite laidoje:

VIDEO: „Edvardas Žičkus. Be ribų“: I.Kazlauskaitė atvėrė širdį apie mylimojo išdavystę, planus ištekėti ir susilaukti vaikų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius