Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Kazlauskaitė: neturiu ko gėdytis. Vaikelis labai laukiamas (papildyta kovo 27 d.)

Tokio interviu jūs dar niekada neskaitėte ir daugiau niekada neskaitysite! „Garbės žodis, tai pirmas ir paskutinis toks atviras pokalbis mano gyvenime. Puikiai suprantu – jei nieko nekomentuosiu, būsiu nuolat stebima, nuolat bus fotografuojamas mano pilvas. Todėl vienintelį kartą gyvenime esu pasiruošusi „apsinuoginti“, – sako Ingrida Kazlauskaitė.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Ingrida Kazlauskaitė.
Gimimo data, vieta: 1983 12 26, Tauragė. 26 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvai – garsus atlikėjų Livetos ir Petro Kazlauskų duetas.
Išsilavinimas: KTU eksporto inžinerijos prancūzų kalba bakalaurė.
Veikla: TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ administratorė; dešinioji prodiuserio Edvardo Žičkaus (28) ranka.

Ingrida, nevyniosiu žodžių į vatą. Vienas Tau artimas žmogus man pasakė, kad laukiesi pirmagimio. Žinia tarsi iš giedro dangaus!

Jono Staselio nuotr./Ingrida Kazlauskaitė su Egidijum Bavikinu
Jono Staselio nuotr./Ingrida Kazlauskaitė su Egidijum Bavikinu

Kai mane telefonu įspėjai, kad turi intriguojančios informacijos, truputį suglumau, bandžiau susivokti, ką tokio skandalingo galėjau iškrėsti. Pasirodo, kažkas paviešino mūsų mergaitiškus pokalbius apie motinystę. Jaučiuosi išduota artimo žmogaus. Neturiu ko slėpti ir ko gėdytis! Aš jauna moteris, gyvenu visavertį gyvenimą, motinystei jau esu pasiruošusi. Buvo toks periodas, kai aš jaučiausi keistai: pradėjau kur kas daugiau valgyti, moteriški požymiai rodė, kad galbūt manyje auga nauja gyvybė. Apie savo įtarimus prasitariau artimoms draugėms. Tačiau dabar galiu visus nuraminti – tai buvo netikras pavojaus signalas. Aš nesilaukiu. Beje, noriu patikinti, kad manęs tai nebūtų išgąsdinę, nes nauja gyvybė yra stebuklas.

Žinia apie nėštumą aukštyn kojomis apverčia kiekvienos jaunos moters gyvenimą, sujaukia visus planus. Teigiamas nėštumo testas Tau nebūtų buvęs lyg šaltas dušas?

Tikrai ne. Aš tikiu likimu. Vaikučiai iš anksto pasirenka, pas ką ir kada ateiti. Juk man ne 16 metų! Aš turiu puikų darbą, artimų žmonių ratą, esu finansiškai nepriklausoma. Kada gali būti geresnis laikas, jei ne dabar?! O ir mama labai nekantriai laukia anūkų.

Bet Tu esi netekėjusi mergina, kuri visuomenei žinoma kaip itin pavyzdinga, dora šeimos vertybių puoselėtoja.

Taip, šeimos vertybės man labai svarbios, bet jei vaikelis į pasaulį pasibelstų iki tos dienos, kol mano pirštą papuoš vestuvinis žiedelis, iš to nedarysiu jokios tragedijos. Gink Dieve niekada nesiimčiau drastiškų veiksmų. Žaviuosi tomis moterimis, kurios vaikučius augina vienos, nepalūžta net tada, kai vyrai atsistoja ir išeina pamiršę moralę bei atsakomybę.
Taip, esu netekėjusi, bet juk vyrai mėgsta daryti siurprizus. Gal tos staigmenos šiuo metu aš labiausiai ir laukiu (šypsosi)?..

„Aš jauna moteris, gyvenu visavertį gyvenimą, motinystei esu pasiruošusi. Nauja gyvybė yra stebuklas.“

Kalbame tik apie Tave. O kaip į žinią, kad gali tapti tėčiu, reagavo kitas šios istorijos dalyvis – Tavo širdies draugas?

Puikiai. Esu visiškai rami – jis nebūtų nuo manęs nusigręžęs. Šis žmogus šalia manęs jau seniai. Man niekada gyvenime neteks raudonuoti dėl kažkokių avantiūrų ar neapgalvotų poelgių. Meilės srityje aš nesu spontaniška ir vienos nakties nuotykių man nepasitaiko. Kaip ir visos, svajoju apie gražią šeimą, vaikus, mylintį vyrą, už kurio jausčiausi tarsi už mūro sienos.

Kalbėdama apie asmeninį gyvenimą, visuomet išlikdavai itin paslaptinga. Niekas iki šiol nematė Tavo širdies draugo?

Patys artimiausi bičiuliai matė. Aš jo niekur neslepiu (juokiasi)! Kartu vakarieniaujame, pramogaujame. Apie draugą nešneku mūsų bendru susitarimu. Jis nemėgsta viešumo, nedalyvauja tame „cukriniame“ pramogų pasaulyje, kuriame tiek daug melo ir intrigų. Šalia savęs nenorėčiau matyti jokio pramogų pasaulio atstovo: dainininko, šokėjo, krepšininko... Kodėl? Bijočiau. Jei draugaučiau su tokiu žmogumi, padidėtų tikimybė būti daug labiau pažeidžiamai, apgautai, neteisingai apkaltintai, iškeistai...

Viganto Ovadnevo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė su Edvardu Žičkum
Viganto Ovadnevo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė su Edvardu Žičkum

Kodėl toks rimtas žmogus įsimylėjo merginą iš „cukrinio“ pasaulio?

Kai mes susipažinome, aš dar nebuvau mergina iš „cukrinio“ pasaulio. Buvau tiesiog Ingrida. Gyvenau Karmėlavoje. Vertinu tai, kad jis pažįsta mane tokią, kokia aš esu iš tikrųjų. Jis žino, kokia esu principinga, kokia jautri, žino, kad svajoju tapti dainininke, tačiau nesu iš tų, kurios bet kokia kaina sau tiesia kelius į laikiną pripažinimą. Oi, gausiu pylos po šito interviu!.. Manęs lauks labai rimtas pokalbis...

Kadangi žurnalistai Tavo draugo nėra matę, Tu į renginius ateini įsikibusi į kolegos Edvardo Žičkaus ranką. Ne kartą kilo įtarimų: „Gal jis ir yra Tavo širdies draugas?“

Nėra ugnies be dūmų. Daugiau nieko nebekomentuosiu...

 

Viganto Ovadnevo nuotr./Liveta Kazlauskienė
Viganto Ovadnevo nuotr./Liveta Kazlauskienė

Liveta Kazlauskienė (45)
Kokį žentą parves, tokį ir priimsiu

Jei šiandien Livetai paskambintų jos dukra ir pasakytų: „Mamyte, aš laukiuosi“, kaip reaguotų žinoma dainininkė?
„Valioooo! – sušunka Liveta. – Labai džiaugčiausi, ir jokios aplinkybės manęs nedomintų. Aš kuo greičiau noriu tapti močiute. Jei kitos mamos rūpinasi, kad jų dukros rastų gerus vyrus, mano pagrindinis rūpestis būtų, kad tik vaikelis gimtų sveikas. Nors Ingrida dar netekėjusi, tai jos asmeninis reikalas. Dukra yra suaugusi, jos kontroliuoti jau nebereikia.“
Ar Ingrida mamai jau pristatė būsimą žentą? „Ingrida su bet kuo į namus negrįžta. Mačiau ne vieną jos simpatiją, visi paliko puikų įspūdį. Na, išskyrus vieną berniuką, bet tai buvo seniai. Aš dukters pasirinkimui nedarau jokios įtakos, leidžiu jai pačiai nuspręsti. Kokį žentą ji man parves, tokį aš priimsiu ir elgsiuos kaip su šeimos nariu“, – šypsosi Liveta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius