Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Kazlauskaitė: „Tėvai į diskotekas manęs neišleisdavo“

„Klube tvyrojo koks 40 laipsnių karštis! Perkėleme visus ne tik į vasarą, bet į neįtikėtinai karštą jos dieną!“, – juokavo renginyje Kaune kartu su „Girls Only“ merginomis naujausią savo muzikinę programą pristačiusi dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Irmanto Kojelavičiaus nuotr.

Šventėje ne tik skambėjo dainos, čia vyko ir madų šou. Anot Ingridos, nuo Marijos Kelbauskaitės kurtų šortų ir chalatų bei kūno linijas pabrėžiančių Radvilės Labutytės glaustinukių atitraukti akių negalėjo ir vyrai, ir moterys. Tiek ypatingiems atvejams, tiek kasdienai skirtą aprangą, pasak I.Kazlauskaitės, papildė „Medinis Aš“ akiniai nuo saulės.

„Admiral Club“ surengto vakaro nepraleido mentalistas Nicholas Kin ir jo kolega Antonas Lavrentjevas. Pasimėgauti reginiu kartu su bičiuliais nusprendė ir šokėjas Saulius Skambinas.

Irmanto Kojelavičiaus nuotr./Saulius Skambinas
Irmanto Kojelavičiaus nuotr./Saulius Skambinas

Dainininkė I.Kazlauskaitė tą vakarą prisipažino – jos, kaip naktinių pramogų gerbėjos, „stažas“ nėra didelis. Moteris į naktinį klubą pirmą kartą išėjo tik pradėjusi studijas.

„Kol mokiausi mokykloje, tėvai į diskotekas manęs neišleisdavo. O aš ir nebandydavau jiems prieštarauti – per langą naktį iš namų nesprukau nė karto!“, – juokėsi atlikėja.

Irmanto Kojelavičiaus nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Irmanto Kojelavičiaus nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

Tačiau dabar jai klubinėtojų pamėgtose vietose tenka praleisti daug laiko.

„Koncertai, pasirodymai, šou... Bet į naktinius klubus ateinu ne tik dirbti. Kartais tiesiog pasimėgaujame muzika kartu su draugais“, – patikino I.Kazlauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius