Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Kazlauskaitė, Viktorija Mauručaitė ir Edvardas Žičkus bandė pažaboti dreziną

„Kas tai per daiktas ir kaip juo galima keliauti“, – suko galvą kelionėms neabejingos dainininkės Ingrida Kazlauskaitė, Viktorija Mauručaitė ir TV laidų vedėjas Edvardas Žičkus. Netikėtą rudeninę pramogą Kaune jiems surengė keliautojas Udrius Armalis, lietuvių žvaigždėms metęs iššūkį – „pažaboti“ dreziną.
Edvardas Žičkus ir Ingrida Kazlauskaitė
Edvardas Zickus ir Ingrida Kazlauskaite / Asmeninio albumo nuotr.

„Apie tokį daiktą iki šiol nebuvau net girdėjusi“, – smagiai juokiasi I.Kazlauskaitė, apžiūrinėdama ant bėgių stovintį, rankomis valdomą traukinio vagonėlį. Toks anksčiau buvo naudojamas geležinkeliečių nuvažiuoti kelių kilometrų atstumą iš taško A į tašką B.

Tiesa, per valandą devynis kilometrus galinti įveikti, aštuonis žmones vienu metu gabenti skirta priemonė varoma jėga, tad jos drezinos vairuotojams reikia nemažai.

Asmeninio albumo nuotr./Edvardas Zickus ir Viktorija Maurucaite
Asmeninio albumo nuotr./Edvardas Zickus ir Viktorija Maurucaite

Burnon įsimetę po keletą rudeninių uogų ir nė nepažvelgę jiems paruošto šampano pusėn, Viktorija, Ingrida bei Edvardas sulipo ant geležinkelio vagonėlio ir jau po kelių minučių jų nugaromis ėmė žliaugti prakaitas. Smagi pramoga pasirodė esanti sudėtinga treniruotė.

„Net po poros valandų ant treniruoklių rankos ir kojos taip nedreba, kaip dabar. Keturiems dreziną vairavusiems vyrukams teko didžiulis krūvis, juk kiti keturi keleiviai – buvo žavios, gležnos damos, tad joms beliko plačiai šypsotis, mojuoti smalsuoliams, na... gerai, ir šiek tiek padėti vyrukams“, – sako pirmą kartą gyvenime tokią neįprastą kelionę išmėginęs TV laidų prodiuseris, žurnalistas ir vedėjas Edvardas Žičkus.

Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Kazlauskaite
Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Kazlauskaite

„Įveikėte penkis kilometrus, pradžiai tai tikrai neblogai“, – pakeleivius gyrė iš Estijos atgabentos ir mūsų šalyje viena seniausių laikomos drezinos savininkas U. Armalis. Galimybę išmėginti smagią pramogą jis padovanojo ne tik gerai žinomiems žmonėms, bet ir visiems kauniečiams, šventusiems Šančinės dienas. 

14-ąjį gimtadienį mininčio kelionių organizatoriaus „superkelionės.lt“ vadovas – užkietėjęs geležininkystės propaguotojas. Jis įsitikinęs, kad Lietuvoje turizmo tikslams būtų galima „įdarbinti“ bent keletą drezinų ir jos tikrai taptų populiaria pramoga. Į mūsų šalį atvykstantys užsieniečiai jau yra ja įveikę net 80-ies kilometrų ruožą iki Latvijos ir namo iškeliavo su neišdildomais įspūdžiais. Tokių šįsyk, panašu, pasisėmė ir kaunietė dainininkė Viktorija Mauručaitė: „Netrukus bus vyro Artūro gimtadienis, gal reikės surengti jam staigmeną ir atsivilioti ant drezinos“. 

Asmeninio albumo nuotr./zvaigzdes isbande drezina
Asmeninio albumo nuotr./zvaigzdes isbande drezina

„Prieš kurį laiką Udrius mane „užkrėtė“ kruizais, kruopščiu kelionių planavimu, dabar, tikriausiai, atėjo metas geležinkeliams“, – Viktorijai pritarė ir nuolat po pasaulį besiblaškantis Edvardas. Tuo tarpu Ingrida Kazlauskaitė jau suko galvą, kaip kuo greičiau ant drezinos užkelti tądien gimtadienį minėjusią mamą Livetą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius