-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Martinkėnaitė džiaugiasi treniruočių rezultatais – tobulas pilvo presas tik pradžia

Sveikame kūne – sveika siela. Tam gali pritarti ir vasario mėnesį sau iššūkį sportuoti net penkis kartus per savaitę išsikėlusi atlikėja Ingrida Martinkėnaitė. Vis labiau šylant orams ji treniruotes sporto salėje derina su maloniais užsiėmimais lauke.
Ingrida Martinkėnaitė
Ingrida Martinkėnaitė / Asmeninio albumo, Gretos Skaraitienės nuotr.

„Esu daug labiau patenkinta savo kūnu ir jaučiuosi žymiai geriau – esu stipresnė. Užtenka ūpo ir sekmadieniais ne tinginiauti, o pabėgioti. Ypač dabar, kai tokie orai – vienas didelis malonumas išeiti į lauką ir pasportuoti, pajudėti. Tam jau negaliu atsispirti net sekmadieniais“, – šypsodamasi 15min kalbėjo I.Martinkėnaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ingrida Martinkėnaitė priėmė iššūkį – treniruojasi 5 dienas per savaitę

Dar vasario mėnesį sporto salėje treniruotes pradėjusi atlikėja, jų neketina atsisakyti iki kol pasieks norimą rezultatą. „Sporto klubas kiek apleistas, dabar mano aistra yra bėgiojimas. Nors visai pamėgau ir įvairius treniruoklius. Dirbdama su treneriu supratau, kaip jie veikia ir man tai nebėra tokia nežinoma veikla kaip anksčiau. O formuojant savo kūną labai efektyvu naudotis įvairiais treniruokliais“, – apie sportavimo įpročius pasakojo atlikėja.

Asmenio albumo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Asmenio albumo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

I.Martinkėnaitės rytai prasideda gana anksti. Išgėrusi kelias stiklines vandens ji išsiruošia į šalia namų esantį parką pabėgioti: „Kol gamta tik bunda, man labai smagu ramiai bėgioti. Jei ne kelionės ir darbai, aš bent valandą paskiriu sportui. Nubėgu apie penkis kilometrus, nelabai mėgstu bėgti ilgas distancijas. Man gal trūksta kantrybės ir laiko. Kiekvieną dieną pusvalandį pabėgioti ar pasivaikščioti – man pats tas.“

Tiek lankymasis sporto salėje, tiek bėgiojimai jau duoda norimų rezultatų, kuriais I.Martinkėnaitė dalijasi su savo draugais ir gerbėjais. Nuotraukose matyti jos sutvirtėjęs kūnas.

Asmenio albumo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Asmenio albumo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

„Kai esi perfekcionistas, tobulumui ribų nėra. Dar nesu visiškai patenkinta savo kūnu, metus galima būtų padirbėti. Vasara prieš akis ir gal jau už kelių mėnesių būsiu tokia, kokia norėčiau būti“, – svajingai 15min kalbėjo I.Martinkėnaitė.

Atlikėja pastebi, kad ir jos emocinė būsena daug geresnė nei anksčiau. Už tai ji gali būti dėkinga sportui. „Turiu daug daugiau energijos. Pastebėjau, kad ir diena dabar visai kitaip praeina. Rytiniai bėgiojimai, mėgavimasis puikiu oru ir gamta tikrai suteikia daug energijos. Bėgiojimas yra lyg meditacija – galva išsivalo, susidėlioja mintys ir pasidaro geriau“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius