Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Martinkėnaitė: „Visas abejones norisi išgyventi šeimos viduje...“

„69 danguje“ atlikėja Ingrida Martinkėnaitė (35) interviu žurnalui „Žmonės“ neslepia – šiuo metu ji stovi kryžkelėje. Nei grupės, nei jos santuokos ateitis nėra visiškai aiški. Vis dažniau merginai kyla minčių nuo rūpesčių pabėgti į šiltąją Tenerifę, kurią vadina savo antraisiais namais, nors ir kaip nepatriotiškai, sako, tai skamba.
Ingrida Martinkėnaitė
Ingrida Martinkėnaitė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Mielai ten užsiimtų ir nuosavu verslu, gal net įgyvendintų žydrą svajonę – įsigytų viešbutuką. „Labai noriu, kad visi būtume laimingi – tiek aš, tiek vyras, tiek dukrytė. Gal dėl to vengiu barstytis skambiomis kategoriškomis frazėmis – visas abejones norisi išgyventi šeimos viduje.“

Mes suaugome, tapome mamomis – nebesame marionetės, mūsų nebepatampysi už siūliukų. Surimtėjome...

Nors grupės, kuri gyvavo dešimt metų, koncertinė veikla šiandien lyg verdantis puodas, tačiau trims dainininkėms darosi vis sunkiau suderinti savo planus. „Atsirado vaikų, projektų, reikalų... Mes suaugome, tapome mamomis – nebesame marionetės, mūsų nebepatampysi už siūliukų. Surimtėjome...“ – sako Ingrida.

O šeima? Juk pastaraisiais metais vis susiklostė taip, kad jiedviem su vyru teko gyventi atskirai – netgi skirtingose vandenyno pusėse.

„Gyvenant atskirai, būna liūdna ir man, ir jam, – juk namai lieka tušti. Bet kartu mums irgi nelengva. Jei viskas klostytųsi taip, kaip kiekvienas norime, būtų idealu, tačiau taip nėra: būna šviesių, o būna ir tamsių periodų...“ – liūdnai prisipažįsta moteris.

Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius