Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingridai Kazlauskaitei teko susidurti su didžiausiomis savo baimėmis

Įsibėgėjus vasaros koncertų maratonui, atlikėja Ingrida Kazlauskaitė su savo ištikimomis bendražygėmis šokių grupe „Girls ONLY“ randa laiko ir pramogoms.
Ingrida Kazlauskaitė
Pabėgimas iš siaubo kambario / Asmeninio albumo nuotr.

„Šįkart norėjosi aštresnių pojūčių, tad nusprendėme apsilankyti „Lost Escape“ siaubo kambaryje“, – pasakojo Ingrida Kazlauskaitė.

Merginos prisipažino, kad į siaubo filmo „Pjūklas“ motyvais kurtą pabėgimo kambarį ėjo su didžiule baime. „Labai bijau kraujo, todėl man šis merginų sumanymas pasirodė kaip tikra beprotybė“, – sakė šokėja Berta Neverauskaitė.

„Aš paniškai bijau aukščio, vorų ir uždarų patalpų. Bet šįkart nutariau, kad metas su savo baimėmis susidurti akis į akį ir jas nugalėti“, – sakė I.Kazlauskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Pabėgimas iš siaubo kambario
Asmeninio albumo nuotr./Pabėgimas iš siaubo kambario

Merginos valandą praleido uždarame kambaryje, kur jų laukė galvosūkiai ir bei kraują stingdančios užduotys. „Klykiau kiek tik leido gerklė, kai reikėjo kišti ranką į vamzdį ir ištraukti raktą. Ten jutau kažką judant, o dar netikėtai įsijungė kažkoks aparatas ir atrodė, kad tą mano rankytę sumals kaip kokioj mėsmalėj“, – įspūdžiais dalijosi Ingrida.

„Man buvo baisiausia, kai reikėjo virš kabančios giljotinos sukišti rankas. Atrodė, kad bet kurią akimirką gali atsisveikinti su plaštakomis!“ – pasakojo Berta.

Asmeninio albumo nuotr./Pabėgimas iš siaubo kambario
Asmeninio albumo nuotr./Pabėgimas iš siaubo kambario

Merginos prisipažino, kad buvo akimirkų, kai norėjosi viską mesti ir tiesiog pabėgti, bet kaskart vis prisimindavo, kad visa tai – tik žaidimas. „Viskas taip realistiška, tikroviška. Tave įtraukia gausybė galvosūkių. Bandai juos išspręsti, o tuo pačiu ir šiurpas per kūną eina. Neįtikėtinas jausmas! Esam pakrautos adrenalinu visai savaitei. Žaviuosi tuo žmogumi, kuris visa tai sugalvojo“, – Ingrida negailėjo komplimentų kambarių įkūrėjams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius