-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inkstų akmenligės pakirstą Kariną Jeremian pakeitusi Ineta Stasiulytė: „Vos spėjau pasakyti, kad nešoksiu, gyvenimas viską apvertė“

Šiemet neketinusi išeiti ant parketo televizijos šokių projektuose, aktorė Ineta Stasiulytė „Šok su manimi“ dalyvių sąstate atsidūrė visiškai netikėtai. Sunegalavus šokėjai Karinai Jeremian jai skubiai buvo ieškoma pamainos. Paprašyta padėti I.Stasiulytė prisipažino negalėjusi pasakyti „ne“.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

 „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė Žmonės.lt teigė, kad K. Jeremian šeštadienio vakarą vykusioje šou premjeroje negalėjo pasirodyti dėl ligos. Šokėją pakirto inkstų akmenligė. „Prieš keletą dienų Karinai buvo priepuolis, tad turėjome skubiai ieškoti jai pamainos. Ineta tapo mūsų gelbėjimosi ratu“, – sakė N.Kavaliauskienė.

Pati Ineta tvirtino pasiryžusi pagelbėti dėl nuostabios projekto komandos. „Jie papuolė į nepavydėtiną situaciją. Viskas degė. Negalėjau pasakyti „ne“. Aišku, rankos buvo nusvirusios, o ašaros riedėjo kaip pupos. Ėjau prieš save. Juk vos prieš keletą dienų spėjau viešai pasisakyti, kad tikrai nešoksiu, kad tai būtų visiškas absurdas. Dar kartą įsitikinau posakiu „niekada nesakyk niekada“ – Žmonės.lt pripažino aktorė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Algis Ramanauskas ir Ineta Stasiulytė
Algis Ramanauskas ir Ineta Stasiulytė

Laiko turėjo vos kelias dienas

I.Stasiulytė neslėpė, kad humoristinis pasirodymas su Algiu Ramanausku buvo kuriamas paskubomis. „Pas Algį yra trys stuburo išvaržos, jis negali ne pakelti partnerės, nei jos pasukti nei per daug judėti. Jam tinka tik statiška choreografija... Labai sunku atrasti sprendimus, suprasti vienas kito jausmus, kalbant apie šokį. Juk reikia sudėlioti ir muziką, visus akcentus, o turėjome vos tris dienas. Tiesiog išgelbėjo tai, kad Algis greitai reagavo, o mes buvome pažįstami, jis nenorėjo pažindintis su kažkuo kitu“, – kalbėjo ji.

Pasak aktorės, kone stebuklingai sutapo, kad būtent šiomis savaitėmis ji neturi nė vieno spektaklio. „Nežinau, kaip taip sutapo. Tik tai suteikė man galimybę padėti Algiui. Viskas nutinka taip, kaip nutinka. Nežinau, kas ką valdo – žmogus likimą, ar likimas žmogų“, – mąsliai šypsojosi Ineta.

Moteris prasitarė, kad jau ruošia pasirodymą su A.Ramanausku kito šeštadienio laidai. Kada ant parketo grįš šokėja Karina Jeremian, nežinoma.

Skausmus jaučia iki šiol

Kaip Žmonės.lt sakė pati Karina Jeremian, inkstų akmenligė ją kamuoja jau mėnesį. „Buvau ir ligoninėje. Labai noriu grįžti į projektą, norėtųsi kuo greičiau sutvarkyti sveikatos bėdas, bet ne viskas nuo manęs priklauso. Nuolat turiu temperatūros, kartais netikėtai suima stiprus skausmas“, – pasakojo šokėja. Ji tikino mačiusi A.Ramanausko ir I.Stasiulytės debiutą ir likusi patenkinta. „Mačiau, manau, kad jie abu šaunuoliai, juk turėjo taip mažai laiko pasiruošti. Ineta ir Algis – du iš tiesų talentingi žmonės, labai juos palaikau“, – sakė K.Jeremian.

Gretos Skaraitienės nuotr./K. Jeremian ir A. Ramanauskas-Greitai
Gretos Skaraitienės nuotr./Karina Jeremian ir Algis Ramanauskas-Greitai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius