Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Internetą užkariauja M.Stonkaus ir Alytaus mero susirašinėjimai: „Jis būtų neblogas komikas“

Socialiniuose tinkluose, rodos, formuojasi naujas ir kiek netikėtas humoro duetas. Mantui Stonkui pasidalijus jo privačiais susirašinėjimais su Alytaus miesto meru Nerijumi Cesiuliu, internautams juoko dozę kelia politiko šmaikščios pastabos apie verslininkų reakcijas į šiomis dienomis miestą drebinančius gaisrus.
Mantas Stonkus, Nerijus Cesiulis
Mantas Stonkus, Nerijus Cesiulis / 15min nuotr.

Trečiadienio vakarą humoristas Mantas Stonkus pasidalijo kiek netikėtu jo pokalbiu su Alytaus miesto meru Nerijumi Cesiuliu. Vis dėlto labiausiai socialinių tinklų vartotojus nustebino ne Manto Stonkaus, o mero humoro jausmas.

„Vakar su komanda pasitarėm ir nusprendėm, kad ir mes norime kažkaip prisidėti prie Alytaus gaisro gesintojų reabilitacijos. Čia mano susirašinėjimas su Alytaus meru Nerijumi Cesiuliu, kuris, pasirodo, dar galėtų būti ir neblogas komikas“, – po ekrano nuotraukomis rašė M.Stonkus.

Čia jis pateikė gan keistą susirašinėjimą su šiomis dienomis vis daugiau liaupsių sulaukiančiu politiku.

„Sveikas, Mantai. Žinai, dalyvauju tokiame spektaklyje, kuris iš gaisro gesinimo tuoj virs politiniu spektakliu. Per šituos gesinimo darbus nepažiūrėjau, kada tavo spektaklis, bet jei kvieti, turėčiau dalyvauti, jei iki to laiko pajėgsim užgesinti gaisrą“, – rašė N.Cesiulis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Nerijus Cesiulis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Nerijus Cesiulis

„Tikrai matome, kaip sunkiai dirbate, nors su Alytumi neturime nieko bendro, bet jūsų pastangos aptarinėjamos ir sostinėje. Mūsų spektaklis pirmadienį, todėl tikrai kviečiame ateiti atsipalaiduoti. Taip pat su visa komanda norime pakviesti ir visus dirbusius gaisrininkus nemokamai pažiūrėti mūsų komediją, nes mes manome, kad komedija turi vykti scenoje, o ne gesinant gaisrą. Tikrai rasime 100 vietų vyrams. Lauksime žinių, ar būtų norinčių ir kaip juos visus informuoti. Sėkmės darbuose!“ – į jo žinutę reagavo Mantas.

Alytaus miesto meras humoro kovoje nė kiek nenusileido patyrusiam scenos vilkui, atsakydamas jam itin šmaikščiai.

Prokadro nuotr./Mantas Stonkus
Prokadro nuotr./Mantas Stonkus

„Labas, gerai, ryt pasikalbėsiu su vyrais. Dėkui, kad palaikote iš Vilniaus“, – rašė Nerijus Cesiulis. „Kadangi jūs palaikote mus ir kadangi artėja padangų keitimo sezonas, kviečiu prieš spektaklį užsukti į gaisravietę – gal bus dar likusių nesudegusių padangų, tai keturias reikiamo dydžio leisiu išsirinkti“, – pokalbį užbaigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius