Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Internete plinta „Slavka Channel“ daina apie SSRS: labai skiriasi nuo O.Gazmanovo kliedesių

Aktorius ir muzikantas, feisbuke populiaraus „Slavka Channel“ kūrėjas Viačeslavas Mickevičius nenustoja stebinti. Šįkart jis uždainavo rusiškai „Visa tiesa apie CCCP (SSRS)“ – sako, nori atverti akis tiems, kurie iki šiol idealizuoja sovietinius laikus. Daina ir klipas iškart sulaukė didelio susidomėjimo: nepraėjus nė parai – 68 tūkst. peržiūrų.
„Slavka Channel“ klipas „Visa tiesa apie CCCP“
„Slavka Channel“ klipas „Visa tiesa apie CCCP“ / Video kadras

Atlikęs nelengvus namų darbus, susirinkęs dokumentinius faktus bei įvairiausius vaizdo įrašus, „Slavka Channel“ pristato klipą apie Sovietų Sąjungą.

„Visa tiesa apie TSRS. Aš irgi gimiau Tarybų Sąjungoje. Mano požiūris ir prisiminimai yra apdainuoti šioje dainoje. Tai, ką išgirsite, labai skiriasi nuo O.Gazmanovo kliedesių. Tokia ta tiesa“, – pristatydamas naują savo darbą feisbuke sakė V.Mickevičius.

15min Viačeslavas pasakojo, kad šią dainą buvo sukūręs prieš kelerius metus, tačiau lietuviškai. Dabar jis kreipėsi į kur kas didesnę auditoriją – uždainavo rusų kalba.

„Sumaniau apdainuoti tai, kas yra likę iš Sovietų Sąjungos, ir atverti kai kuriems akis. Daug kam iki šiol ji atrodo tobula, graži, kai kurie jos pasiilgsta. Tačiau juk jei ji būtų buvusi tokia, ji nebūtų sugriuvusi. Norėjau, kad šis vaizdo įrašas pasiektų ir latvius, ir estus, ir ukrainiečius, ir pačius rusus. Čia jau kapstau gilesnius dalykus. Klipe panaudojau daug dokumentinių kadrų. Taigi gavosi koncentruota tiesa vienoje vietoje. Peržvelgus komentarus matosi, kad žmonės neturi kaip argumentuotai atsikirsti, tiesiog mane vadina durniumi, tai vadinasi, klipas pavyko“, – šypsojosi jis.

Į savo darbą „Slavka Channel“ sudėjo pačius svarbiausius vaizdus, primenančius TSRS.

„Pirmame priedainyje matyti sprogimai, kuriuos Rusijoje bandė net neperspėjus gyventojų... Visgi jei visus faktus būčiau įdėjęs, tai daina būtų 2 valandų trukmės ir niekas nežiūrėtų. Todėl sudėjau pačius ryškiausius faktus. Be to, negalėjau nepanaudoti V.Putino žymiųjų frazių: „savo piliečius išvietėje murkdom“, „ką rusai išranda, analogų pasaulyje nėra“, „Rusija – viso pasaulio pažiba, visos planetos priešakyje“. Šie garsieji posakiai lengvai rado savo vietą klipe“, – 15min kalbėjo Viačeslavas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius