Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internetinė erdvė lietuviams tapo dideliu viešnamiu

Nuo blankios kasdienybės – į suaugusiesiems skirtus tinklalapius, kuriuose skamba vienintelis žodis: seksas, seksas ir dar kartą seksas. Internetinė erdvė lietuviams tapo dideliu viešnamiu, tvirtina „Vilniaus diena“.
Nuostaba
Nuostaba / Photos.com

Dienraščio žurnalistė Asta Kuznecovaitė užsiregistravo vienoje pažinčių svetainėje ir ten sulaukė daugybės tiesmukų pasiūlymų padaryti „tai“ už pinigus.

„Mano anketa iš pirmo žvilgsnio visiškai neatrodo viliojanti – patys banaliausi atsakymai: 33 metų moteris iš Vilniaus, ieškanti vyro, paieškos tikslas – ne svingerių vakarėliai, ne internetinis ar grupinis seksas, o tiesiog slapti pasimatymai dviese. Prie skilties apie finansinę paramą nurodžiau – galima. Vos per keturias dienas buvo tiek pasiūlymų susitikti, pabendrauti, kur nors nuvažiuoti, suprantama, ne už dyką, kad net ir suskaičiuoti sunku. Kainos taip pat labai skirtingos: nuo 2 tūkst. litų už karštą naktį iki 100 litų už pažiūrėjimą, kaip vyras masturbuosis automobilyje“, – rašo žurnalistė.

Bandymai prikalbinti juos susitikti vakarais baigdavosi kategorišku „ne“. Suprask, jie pavyzdingi šeimos vyrai ir vakarus leidžia namie.„Sveika, katyte, gal domintų parama ir smagiai pabendrauti?“ – rašė vienas, jei teisybę skelbia anketoje, 48 metų Antanas. „O kiek siūlai ir ko norėtum“, – atrašiau. „Karštos nakties, 300 litų“, – gavau atsakymą. Na, jau ne, kaip už naktį, per pigu, nusprendžiau ir pradėjau derėtis dėl kainos. 500, 1 tūkst., 1,5 tūkst., galiausiai pasiūlo 2 tūkst. litų ir pasiteisina, kad daugiau negali“, – aprašo bendravimo įspūdžius žurnalistė.

„Susitarusi“ su interesantu žurnalistė pasakė adresą, kuriuo reikėtų atvažiuoti vyrui. „Tiesa, ne savo, o Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato. Po pusantros valandos tas pats Antanas vėl prisijungia internete: „Katyte, kokį tu man adresą parašei, ten policija.“ Vis dėlto vargšas patikėjo, nuvažiavo“, – rašo žurnalistė.

Žurnalistė per kelias dienas taip pat sulaukė pasiūlymų pamaloninti į Lietuvą atvykstančius užsieniečius. Užsakovas paprašė nurodytu adresu nusiųsti savo gyvenimo aprašymą ir kelias nuotraukas visu ūgiu. Užsieniečiai, kurie patys susisiekė su anketos savininke, už valandą paslaugų siūlė po 100 eurų.

„Paklausti, kodėl moterų ieško internete, paaiškina, kad jie čia atvykę trumpam, šeimos likusios gimtinėje, liūdna, o lietuvės labai gražios ir labai save prisižiūri. O, komplimentas!“ – tęsia pasakojimą A.Kuznecovaitė.

Lietuviai beveik visi siūlė 300 litų. 1 tūkst. litų buvo siūlomas už labai skubų susitikimą, tiesiog čia ir dabar. Atsirado tokių, kurie tiesiai šviesiai pareiškė, jog svajoja pasimasturbuoti, kai moteris į jį žiūri, arba kad jį moteris masturbuotų. Kaina abiem atvejais ta pati – 100 litų. Panašiai arba 50 litų daugiau siūlė ir oralinio sekso mėgėjai.

Buvo pasiūlymų ir fotografuotis, filmuotis pornografiniuose filmuose, susitikti su dviem vyrais prie taurės vyno, važiuoti į užmiesčio sodybas ir į individualius namus, atsirado tokių, kurie dėl pasimatymo buvo pasiryžę atvažiuoti net iš kito miesto.

„Nemažai rašiusių iškart klausė, ar galiu susitikti dienomis. Išgirdę, kad, deja, dienomis aš esu normali padorios įstaigos darbuotoja, kai kurie vyrukai nesutrikdavo. „Tinka ir per pietų pertrauką, užsisakysime kokį viešbutuką“, – atsakydavo. Bandymai prikalbinti juos susitikti vakarais baigdavosi kategorišku „ne“. Suprask, jie pavyzdingi šeimos vyrai ir vakarus leidžia namie“, – rašo „Vilniaus dienos“ žurnalistė.

Kai kurie lankytojai net nebando dangstytis, kad vienintelis jų apsilankymo tikslas čia – seksas, seksas ir dar kartą seksas. Tik vieni atidžiau renkasi partnerį, kiti parsiduoda labai pigiai. Štai 25 metų Gitana prisistatančiai merginai užtenka tik „Labas“ kortelės papildymo už 10 litų. „Papildyk man „Labas“ sąskaitą už 10 litų, ir aš pažaisiu su jumis per web, turiu vibratorių, parodysiu intymias vietas“, – rašo ji ir nurodo savo mobiliojo telefono numerį.

Pasak Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus laikinai viršininko pareigas einančio Vladimiro Jankoito, panašius interneto tinklalapius dažnai patikrina ir policijos pareigūnai. Per devynis šių metų mėnesius vien Vilniuje už prostituciją nubausta apie 170 merginų, didžioji dauguma jų savo paslaugas siūlė panašaus pobūdžio tinklalapiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius