Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto batalijos, persikėlusios į ringą: R.Viršila – apie kovą su Rimkenzo ir jį sekančias dramas

Ar kada nors pagalvojote, kaip elgtumėtės, jei su savo socialinių tinklų kritiku ar komentatoriumi galėtumėte išsiaiškinti santykius ringe? Priimtumėte iššūkį? Būtent taip atsitiko kovotojui Dovydui Rimkui, kuris po jį sutrikdžiusios frazės metė iššūkį fitneso treneriui Remigijui Viršilai. Ir viskas netrukus išaugo į internetiniu „memu“ tapusią kovą.
Remigijus Viršila, Dovydas Rimkus
Remigijus Viršila, Dovydas Rimkus / Dariaus Kučio ir 15min nuotr.
Temos: 2 Boksas Sportas

Bene žiūrimiausioje šių metų sportinėje kovoje šiemet dalyvavo netikėtas duetas – profesionalus kovotojas Dovydas Rimkus ir... jo socialinių tinklų „trolis“, fitneso treneris Remigijus Viršila. Sekmadienį atstovėjęs kovoje su profesionalu, nors ir jam pralaimėjęs, R.Viršila 15min atskleidė pasiruošimo didelio dėmesio sulaukusiai kovai užkulisius ir tai, kokių su koviniu sportu susijusių planų jis turi ateityje.

Iššūkis, mestas soc. tinkluose

Istorija, peraugusi į dvikovą, ėmė vystytis tada, kai R.Viršila prieš mėnesį savo instagramo paskyroje sulaukė paprasto klausimo – ką jis mano apie kovotoją Dovydą Rimkų-Rimkenzo. O kadangi „žodis – ne žvirblis“, pasisakęs, ką galvojantis, jis už savo žodžius netrukus ir turėjo pasiaiškinti.

„Savo sekėjams pareplikavau, kad man jis atrodo charizmatiškas žmogus, patinka, bet tiesiog nemanau, jog yra geras kovotojas. Ir čia viskas prasidėjo“, – prisimena R.Viršila.

Asmeninio albumo nuotr./Remigijus Viršila
Asmeninio albumo nuotr./Remigijus Viršila

Fitneso treneris tikina tuo metu su Rimkenzo sutaręs gana neblogai. „Buvau kaip tik išleidęs dainą „Nakties ritmu“, jis ja dažnai dalindavosi, nes norėjo su ja išeiti į kovą“, – sakė Remigijus.

Visgi pirmoji kova turėjusi įvykti visai ne su Rimkenzo, o su žinomu turinio kūrėju „Youtube“. „Drama su Rajono Kunigu nuskambėjo per visą Lietuvą. Kai sukūriau dainą „Nakties ritmu“, kuri peržengė 1 mln. peržiūrų skaičių, jis sukūrė parodiją ir taip tarp mūsų prasidėjo karas. Tačiau galiausiai dėl asmeninių priežasčių kovoti jis atsisakė“, – paaiškina pašnekovas.

N-18 – dainoje yra necenzūrinių žodžių:

VIDEO: Remigijus Virsila Nakties Ritmu (Naujiena)

Galų gale pats D.Rimkus Remigijui pasiūlęs kovoti. Nors iki tol kovinio sporto turnyruose R.Viršila visiškai neturėjęs patirties, per mėnesį jam reikėjo pasiruošti kovai su šios srities profesionalu, nes, kaip liaudis sako, „už bazarą reikia atsakyti“.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./King of kings classic part II
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./King of kings classic part II

Per mėnesį numetė 16 kg, sportavo šaltyje

Žiūrimumo rekordus sumušusiai kovai R.Viršila pasakoja ruošęsis išties nelengvai. Vos mėnesis laiko, turinti pakisti svorio kategorija ir sritis, kurios profesionalas jis nėra, tapo sudėtingu iššūkiu.

„Pasiruošimas buvo labai sunkus, dėl to aš save labai varginau ir patyriau daug traumų. Normaliai treniravausi tik tris savaites, bet pirmąją dėl karantino negalėjau ruoštis sporto salėje, tad teko lakstyti ant sniego, treniruodavomės kieme per šalčius, kurie tuo metu buvo tikrai labai dideli. Taigi pirmoji savaitė buvo tikrai sunki, o po to įlindau į sporto salę – tada jau buvo geriau“, – sudėtingą mėnesį prisimena treneris.

Į tas tris savaites buvo sudėta daug krūvio, sako R.Viršila: teko iš kultūrizmo pereiti į kitą sportą ir sumažinti savo svorio kategoriją. Per vos mėnesį fitneso treneris taip numetė 16 kg. Tiesa, suprastėjusia sveikata dėl didelių svorio pokyčių jis nesiskundžia.

Asmeninio albumo nuotr./Remigijus Viršila
Asmeninio albumo nuotr./Remigijus Viršila

„Buvo daug pasiruošimo: dvi treniruotės per dieną, mitybos derinimas, svorio reguliavimas, – sako Remigijus. – Svorį mečiau kitu principu – nenorėdamas įgauti formos, aš valgiau angliavandenius, kad turėčiau energijos, bet nevalgiau dalykų, kurie man pakenktų. Numečiau labai paprastai.“

Prieš kovą „KOK Classic 5“, kurį įvyko praėjusį sekmadienį, internete sklandę memai apie pralaimėjimą, panašu, Remigijaus taip pat bus neišgąsdinę. O štai Rimkenzo pralaimėjimo atveju teigė pasiryšiantis netikėtai avantiūrai. „Jis pažadėjo, kad jeigu pralaimės, eis dirbti „Teleloto“ kamuoliuku“, – juokiasi R.Viršila.

Nors į kamuoliuko aprangą niekam neteks įlįsti, fitneso treneris tikina besidžiaugiantis kovos rezultatu, ypač pirmuoju raundu. O štai antrame kovotojas R.Viršilai pataikė tiesiai į saulės rezginį kaip tik tada, kai šis įkvėpė. „O aš dar bronchine astma sergu, tad pritrūko oro ir viskas“, – pripažino vyras.

Tačiau bene labiausiai soc. tinklų vartotojus nustebino tai, kas vyko po kovos – panašu, kad tarp vienas kitą ilgą laiką „trolinusių“ vyrų užsimezgė draugystė.

„Kaip žmogus, Rimkenzo man labai patinka, patinka jo išėjimai, charizma – dėl viso to pagarba išliko. Dabar su juo labai puikiai bendraujame ir sutariame. Manau, ateityje kartu turėsime ne vieną projektą“, – atskleidžia pašnekovas.

Beje, čia, kaip R.Viršila sako, nesibaigia ir jo santykiai su koviniu sportu – po kovos vyras sulaukęs dėmesio iš federacijos, su kuria ir planuoja susitikti.

„Tiesiog šįkart jau prašysiu ne trijų savaičių pasiruošti, o daugiau, – juokiasi R.Viršila. – Dabar norėčiau kovoti su Rajono Kunigu, bet jis atsisakė, tai nežinau, ar pavyks.“

Interneto dramos pačios suranda

Nuo 2011 metų sportiško kūno nuotraukomis ir šmaikščiu turiniu besidalinantis, kone 100 tūkst. sekėjų turintis fitneso treneris po kovos kelias dienas skyrė poilsiui, o ateityje jam gresia grįžti prie senų darbų - darbo su klientais.

Paklaustas, kaip tokį sekėjų skaičių sukaupė, fitneso treneris neslepia į tai sudėjęs nemažai laiko, o ir internetinės dramos visada pagelbėdavo. Kaip ir šiuo atveju.

Dariaus Kučio nuotr./Remigijus Viršila
Dariaus Kučio nuotr./Remigijus Viršila

„Dramų neieškau, darau tai, kas man patinka, ir jos pačios ateina pas mane. Dabar man jau siūlo kovoti ne vienas žmogus, bet nenoriu veltis, nes žinau, kad man iš dalies nebus naudos, o būtent reklamos žmonės ir ieško. Su tokiais neprasidedu, nes neverta“, – pripažįsta R.Viršila.

Tarp veiklų vietos fitneso treneris palieka ir muzikai, kuri, matyt, ir buvo vienas pirminių interneto dramos šaltinių. Prisimindamas daug kur interneto memu tapusią dainą „Nakties ritmu“, jis pripažįsta ją kūręs vien dėl to, kad „susprogdintų“ internetą.

„Tam, kad visi galėtų baliavoti, šokti. Ir man tai pavyko, padariau, ką norėjau. Vien instagrame turiu tūkstančius story, kuriuose mane pažymėję žmonės. Ta mano daina groja geriausiuose Lietuvos klubuose, visur ji skambėjo“, – džiaugiasi R.Viršila.

O ar trenerį skaudina tiek dainos, tiek dabartinio jo pralaimėjimo parodijos? Remigijus ramiu balsu sako: „Ne, ir man kartais smagu pasijuokti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius