-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto juokelis: Rytų Europos vyriškumo mokykla turi pasekėjų – Ineta Stasiulytė kviečia į fyfų mokyklą

Internautų dėmesio sulaukęs filmukas apie Rytų Europos mokyklą „tikriems“ vyrams susilaukė didelio susidomėjimo, todėl nenuostabu, kad dienos šviesą išvydo ir šios idėjos tęsinys – pradžiamokslis „tikroms“ moterims.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / Stop kadras

Tado Vidmanto režisuotoje trumpoje komedijoje „Eastern European Men School | Marozų Mokykla“ patariama, kaip pasirinkti savo priešininką, vizualiai parodoma, kaip pradėti muštynes ar susipažinti su mergina viešajame transporte.

Tuo tarpu „Eastern European Lady School | Fyfų mokykla“ filmuke aktorė Ineta Stasiulytė, įkūnijusi moteriškų reikalų žinovę, moko, kaip vilioti vyrus, koks turi būti tobulas odos įdegis, kaip vaikščioti su aukštakulniais ir kitų panašių itin moteriškų dalykų.

Stop kadras/Ineta Stasiulytė „Eastern European Lady School | Fyfų mokykla“ filmuke
Ineta Stasiulytė „Eastern European Lady School | Fyfų mokykla“ filmuke

„Jeigu negali eiti su aukštakulniais, vadinasi, negali būti tikra dama“, – „fyfišką“ veido mimiką nutaisiusi dėsto I.Stasiulytė.

„Už kiekvienos laimingos moters stovi turtingas vyras. Žinau, kad feministėms šitie žodžiai nepatiks. Bet joms niekas nepatinka... Mes tave išmokysim greitai pastebėti turtingą vyrą“, – žada I.Stasiulytė ir merginai rodo vyrų nuotraukas, o ši turi nuspėti, kuris iš jų galėtų būti turtingas, o kuris – ne.

Tokie „tikrai“ moteriai skirti patarimai ir sudaro visą ironijos ir sarkazmo kupiną filmuką. Jame trumpai pasirodo ne tik I.Stasiulytė, bet ir modelis, buvusi laidos „Radžis ieško žmonos“ dalyvė Inesa Taraškevič bei balerina Kristina Tarasevičiūtė. Abi jos suvaidino „tuštutes“, atėjusias išmokti fyfiškų gyvenimo pagrindų.

Žmonės.lt kviečia pasimėgauti šmaikštaus humoro kupinu „Eastern European Lady School | Fyfų mokykla“ filmuku ir įvertinti jį komentaruose!

VIDEO: „Eastern European Lady School | Fyfų mokykla“
VIDEO: „Eastern European Men School | Marozų Mokykla“:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius