Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interviu su fenomenu tapusiu 63-iuoju kamuoliuku: „Nesijaučiu žvaigždė. Gal tik sraigtelis“

Pastaruosius mėnesius socialiniuose tinkluose šmėžuoja žaliu kamuoliuku apsivilkęs vaikinas – tai TV laidoje „Teleloto“ dirbantis Eimantas Maslovas. Internautai jo šokius, sukinėjimąsi ir kitas filmavimo aikštelės išdaigas perkėlė į populiariuosius „memus“. Vaikinas neslepia, kad iš pradžių sutriko, tačiau vėliau ir pačiam pasidarė juokinga – juk juokiamasi ne iš jo, o iš kuriamo personažo.
Eimantas Maslovas
Eimantas Maslovas / Asmeninio albumo ir LNK nuotr.

Prieš pat pokalbį Eimantas prisipažino, kad yra šiek tiek uždaresnis, tad lįsti į televizijos ekraną jam tapo tam tikru iššūkiu. Jis nėra baigęs aktorystės, šokių, o savęs ir dabar nedrįsta vadinti talentingu aktoriumi. Tiesiog pasitaikius progai paėmė ir įšoko į 63-ią kamuoliuką. Bet kaip jam tai pavyko?

Atvykęs į sostinę studijuoti vadybos anglų kalba Eimantas sugalvojo užsiimti papildoma veikla. Tik liko vienas neišspręstas klausimas – jis nežinojo, kuo norėtų užsiimti. Ir kaip tik tuo metu prisiminė LNK televizijoje dirbančią pusseserę.

Vaikinas pasidomėjo, gal ji kviečia žiūrovus į laidų filmavimus ir galėtų jį priimti. Tačiau čia koją pakišo karantinas. Dėl šalyje įvestų ribojimų žiūrovai į filmavimus nebuvo kviečiami, tad ir šią veiklą teko išbraukti.

Vis dėlto po kurio laiko Eimantas sulaukė pusseserės skambučio. Ir, taip, tai buvo papildomas darbas, tačiau kiek kitoks, nei jis buvo įsivaizdavęs.

„Paskambino ir pasakė, kad jos kolegei reikia kamuoliukų. Tada paklausė, gal aš norėčiau? Iškart atsakiau, jog noriu. Bent veiklos kažkokios turėsiu“, – prisiminęs šypteli vaikinas.

Kamuoliuko kostiumas padėjo išlipti iš komforto zonos

Kaip jau minėjau prieš tai, Eimantas neslepia, kad yra kuklus, todėl pirmoji repeticija filmavimo aikštelėje nebuvo viena sėkmingiausių. Iš pradžių jam buvo nejauku, tad bendravimas su kolegomis paprasčiausiai nevyko. O ir pastovių darbuotojų nebuvo – iš pradžių jie nuolat keitėsi.

„Tiesiog per tuos šokius, judesius pradėjau pažinti pats save. Jaučiausi drąsesnis. Tada nuo spalio vis keisdavosi kamuoliukai. Aš visada pasilikdavau, todėl mane toliau kvietė.

Tačiau galiausiai išėjo taip, kad koordinatorei patikome ir ji mums pasiūlė likti ilgesniam laikui. Tai dabar ateiname kiekvieną sekmadienį“, – apie darbą su kolegomis pasakoja E.Maslovas.

Asmeninio albumo nuotr./Eimantas Maslovas
Asmeninio albumo nuotr./Eimantas Maslovas

Kiekvieną sekmadienį Eimanto ir jo komandos prašoma atlikti tik vieną užduotį – pralinksminti žiūrovus. Nors vaikinas su panašiu darbu nebuvo susidūręs, tačiau puikiai su juo susitvarko, nors ir teko išlipti iš komforto zonos.

„Iš dalies reikia būti kaip ir savimi, daryti judesius, šokti, kvailioti. Tiesiog sukurti tam tikrą nuotaiką. Tačiau man apsivilkus kostiumą buvo tiesiog kitoks jausmas. Jaučiausi ne savimi, o kitu personažu. Turėjau įveikti savo baimę, nes juk tai buvo darbas.

Tai įkvėpė manyje drąsą. Gavau dėmesio ir man pasidarė lengviau. Supratau, kad buvau per daug užsidaręs, o dabar pradėjau tikėti savimi. Džiaugiuosi tuo“, – atvirauja Eimantas.

Didžiausia gerbėja – močiutė

O pralinksminti jis tikrai turi ką. Dabar jo didžiausia gerbėja yra močiutė. Kiekvieną sekmadienį ji kantriai laukia, kada pasirodys anūkas, o jam pasirodžius visada pasikelia nuotaiką.

„Gyvenu su močiute. Ji mane labai palaiko, džiaugiasi mano sprendimu pasirodyti televizijoje. Visada žiūri, nepraleidžia nė vienos laidos“, – sako Eimantas ir priduria, kad nors močiutė jį palaiko, tačiau draugų rate atsirado skatinimų išeiti, nes žmonės, anot jų, iš vaikino tyčiojasi. Tačiau jis pats sako tokių patyčių nepatyręs.

LNK nuotr./Eimantas Maslovas su kolegėmis
LNK nuotr./Eimantas Maslovas su kolegėmis

Vaikinas džiaugiasi, kad apie jį blogai manančių žmonių mažiau. Jis neslepia nuostabos ir dėl vedėjų, kurie su juo kaip tik elgiasi itin draugiškai. Nors jis pats nedrįsta prie jų prieiti, tačiau jie patys jį pakalbina, kartais ir pajuokauja. Labiausiai Eimantui užstrigo gražus Skaivos Jasevičiūtės gestas.

„Aš nesistengiu su jais kalbėtis, nes nelabai traukiuosi į tas kalbas, esu labai užsidaręs. Jie patys prieina, patys kalbina. Kartais tikrai jaučiasi, kai būnu su žinomu žmogumi.

Mane labiausiai nustebino, kai Skaiva, atėjusi į grimo kambarį, pasakė, kad mane pafollowino socialiniame tinkle. Tada taip apsidžiaugiau, jog iš žinomų žmonių būtent ji pasekė“, – filmavimų užkulisius prisimena E.Maslovas.

Bet tai nėra vienintelis dalykas, kuo Eimantui patinka jo veikla. Šiame darbe vaikiną žavi net ir jo dėvimas kostiumas, tai, kad jo medžiaga nėra sunki ar nepatogi. Anksčiau gal kartais jam ir norėdavosi numesti kostiumą į šalį, bet per dabartinius šalčius Eimantui labiau norisi jį užsivilkti ir niekada nenusiimti.

„Nežinau, iš kokios medžiagos tas kostiumas pagamintas, bet jis tikrai nėra sunkus. Tik iš pat pradžių, kai nebuvo tokių šalčių, o studijoje nebuvo taip šalta, būdavo, kad po šokių visas suprakaitavęs noriu nuspirti tą kamuoliuką. O dabar atėjus šalčiams įšoku į kamuoliuką ir šildausi“, – šypteli jis.

Už šokius filmavimo aikštelėje Eimantas gauna tam tikrą piniginį atlygį. Tačiau apie sumas neatvirauja. Jis įsitikinęs, kad apie pinigus geriausia nekalbėti. Tuo labiau, kad rinkos kainų, kaip jis pats sako, visiškai neišmano.

Išplitę interneto „memai“ ir sumanymas sukurti kamuoliuko paskyrą

Tik pasirodžius pirmiesiems laidos epizodams internete pradėjo plisti 63-io kamuoliuko šokiai – jie pasirodė „Instagram“, „Facebook“, „TikTok“ ir dar daugelyje kitų populiarių platformų. Iš pradžių Eimantas klausė, kodėl žiūrovai pasirinko būtent jį? Juk laidoje vaidina dar kiti kamuoliukai. Tačiau ilgai dėl to nepyko – jam ir pačiam tai atrodė juokinga.

„Pamatęs sutrikau ir galvojau, o kaip kiti kamuoliukai? Bet tada man pačiam pasidarė faina. Pažiūrėdavau tuos vaizdo įrašus, juokiausi iš jų. Tikrai labai smagu save matyti. Net buvo žmonių, kurie rašė, kad laidą žiūri tik dėl manęs. Tas mane dar labiau nudžiugino“, – šypteli laidoje dirbantis vaikinas.

Tarp jam komplimentus žarstančių lietuvių pasirodė ir tokių, kurie nepraleido progos pasakyti vieną ar kitą pašaipą. Tačiau to Eimantas nesureikšmina, nes komentarai nukreipti ne į jį, o į jo vaidinamą personažą.

63-ią kamuoliuką vaizduojantis „memas“:

„Aš bandau atskirti du dalykus – esu aš ir yra mano personažas kamuoliukas. Iš to kamuoliuko kažkaip ir pačiam juokinga. Bet vis tiek populiarumo nejaučiu. Neatrodo, kad būčiau didelė žvaigždė. Gal tik mažas sraigtelis“, – apie savo netikėtą žinomumą svarsto Eimantas.

Nors pats vaikinas į populiarumą nežvelgia rimtai, tačiau jį laidai paruošianti grimuotoja vaikinui pasiūlė susikurti specialiai kamuoliukui skirtą paskyrą. Iš pradžių į sumanymą Eimantas numojo ranka, tačiau grįžus namo mintis atrodė vis realesnė.

„Daug galvojau, bet kartu ir abejojau dėl šio sprendimo. Prigulęs svarsčiau, kodėl man nepabandžius? Juk man linksma, kai žmonės mato tokius dalykus. Ir jau tada greitai šokau iš lovos, įkėliau kokias tris nuotraukas. Žmonės po truputį pradėjo sekti naują paskyrą“, – pasakoja vaikinas.

Asmeninio albumo nuotr./Eimantas Maslovas
Asmeninio albumo nuotr./Eimantas Maslovas

Vis tik apie tai, kad Eimantas sekmadieniais virsta kamuoliuku, žino ne visi. Štai Vilniaus universitete paskaitas lankantis vaikinas nė karto neišgirdo nei iš bendrakursių, nei iš dėstytojų apie jo savaitgalinę veiklą.

„Ne, neatpažįsta. Dabar nuotolinis mokymasis, tai kaip ir nežinau, ar kažkas žino. Gal nedrįsta pasakyti, gal žino du, vienas kursiokas ir viskas“, – įtaria vaikinas, akcentuodamas, kad veikla netrukdo studijų atsiskaitymams – nebūna repeticijų, o filmavimas neužtrunka. Tad pabūti studentu Eimantu ir 63-iu kamuoliuku visada laiko turi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius