Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ir vėl netinkamas vaikinas...

Kiekvienas mūsų susitikimas su vaikinu, kai esame jaunos ir formuojame savo asmenybę, turi poveikį partnerio pasirinkimui, kai suaugame. Mes renkame informaciją ir formuojame vaizdinį, kokio partnerio norime.
Ekonominė krizė sugadina žmonių tarpusavio santykius.
Pora / Photos.com
Temos: 1 Santykiai

Renkantis partnerį, mes atkreipiame dėmesį ne tik į teigiamus, bet ir į neigiamus dalykus. Kartais mus traukia žmonės, turintys tų pačių sunkumų, kaip ir mes, ar tie, kurie buvo įskaudinti panašiu būdu.

Psichoterapijos gydytojas Haville'as Hendrixas teigia, kad mes esame linkę įsimylėti kažką, kuris turi ir teigiamus, ir neigiamus mūsų tėvų bruožus.

Gydytojo Hendrixo teorija gali paaiškinti, kodėl mus daug kartų traukia žmonės su panašiais bruožais. Po daugelio nevykusių santykių, jūs galite norėti sužinoti, kodėl jūs nuolat sutinkate netinkamus vaikinus. Yra paprastas būdas, kurį galite panaudoti, kad išsiaiškintumėte tam tikrus dalykus.

Pirmiausia paimkite popieriaus lapą ir sukurkite lentelę. Savo buvusių partnerių vardus surašykite kiekvienos skilties viršuje. Po kiekvienu vardu užrašykite atsakymą į šiuos klausimus:

• Kaip jūs susitikote?
• Kaip jis atrodė per pirmąjį susitikimą?
• Kas jus patraukė prie jo?
• Ką jūs iš pradžių sakėte vienam kitam?
• Kaip jūs praleidote pirmuosius savo pasimatymus?

Dabar pagalvokite, kada viskas jūsų santykiuose pakrypo į blogąją pusę. Pasistenkite identifikuoti problemas, kurios sukėlė išsiskyrimą.

Po kiekvieno buvusio partnerio vardu įrašykite teigiamus ir neigiamus bruožus, kuriuos prisimenate. Teigiamus bruožus įvertinkite nuo mėgstamiausio iki mažiau mėgiamo, o neigiamus bruožus – nuo mažiausiai nemėgiamo iki labiausiai erzinančio.

Toliau žvaigždele pažymėkite kiekvieną neigiamą bruožą, kurį turi visi jūsų buvę partneriai, ir pabraukite visiems būdingus bendrus teigiamus bruožus.

Paskui paimkite kitą popieriaus lapą ir perlenkite jį horizontaliai. Viršutinėje lapo pusėje surašykite teigiamus bendrus jūsų buvusiems partneriams bruožus, pabraukite tuos, kurie iš jų jus traukia labiausiai. Apatinėje lapo pusėje pakartokite tą patį su neigiamais būdo bruožais.

Tai turi padėti jums išsiaiškinti, kokio tipo vyrai jus nesąmoningai traukia labiausiai. Žinodama šią informaciją, jūs galite apsispręsti, ar jūs iš tikrųjų esate patenkinta ankstesniais savo santykiais, ar norite kažką keisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius