-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Irena Starošaitė vargsta mokydamasi šokti breiką: „Negaliu išeit į sceną ir padaryti š...“

Irena Starošaitė nesiliauja stebinti gerbėjų ir kolegų – įpusėjus ekstremalių išbandymų šou „Aš galiu!” ji vis dar yra projekto lyderė, kuriai iki šiol teko ir daugiausia gyvybei pavojingų pasirodymų. Moteris nesiskundė nei kabėdama žemyn galva, supančiota tramdomaisiais marškiniais, nei rydama ugnį ir peiliukus, tačiau šią savaitę atlikėja pripažino – taip sunku dar nebuvo. 
Irena Starošaitė
Irena Starošaitė / Asmeninė nuotr.

Jau šį sekmadienio vakarą kartu su atlikėju Donatu Čižausku I.Starošaitė turės šokti breiką – šis visame pasaulyje populiarus gatvės šokių stilius reikalauja ypač daug fizinių jėgų ir ištvermės, o šokėjų delnus visada „puošia“ nuospaudos, atsiradusios darant įvairias figūras ant žemės.

„Viskas, ką esu gyvenime šokusi, čia turi būti pamiršta. Man čia viskas nauja, o kiek reikia jėgų... čia šoki ne tik ant kojų, bet ir ant rankų, man čia viskas nauja. Jau dabar nejaučiu nei rankyčių, nei kojyčių“, – uždususi po treniruotės kalbėjo I.Starošaitė.

Asmeninė nuotr./Irena Starošaitė
Asmeninė nuotr./Irena Starošaitė

„Fiziškai taip dar niekada neteko dirbti. Kad tiek ir rankos, ir kojos, ir nugara su pečiais skaudėtų... darbelio čia yra. Dabar jau net naktį sunku rasti šoną, ant kurio atsigulti, kad mažiau skaudėtų. Neįsivaizduoju, kaip mes per savaitę visa tai įveiksime“, – neslepia I.Starošaitė.

Apie moters dalyvavimą projekte savo nuomonę turi ir jos sutuoktinis, atlikėjas Žilvinas Žvagulis.

„Vyras man vis sako, ar tu durna? Kam tau viso to reikia? O aš sakau – reikia tam, kad išmėginčiau save, kad atjaunėčiau, kad turėtum jauną gražią žmoną iš naujo“, – juokėsi atlikėja.

Nuo pat projekto pradžios lyderės poziciją užėmusią I.Starošaitę įpusėjus sezonui pasivijo ir projekto darbštuole vadinama Liepa, todėl šis sekmadienis nulems, kas toliau lyderiaus rezultatų lentelėje. Ar taškai bei konkurencija ir yra pagrindinė motyvacija, varanti atlikėją į priekį?

Asmeninė nuotr./Irena Starošaitė
Asmeninė nuotr./Irena Starošaitė

„Mano motyvacija – neišeiti į sceną ir nepadaryti š... Jeigu jau aš kažką darau, tai turi būti išbaigta. Aš į savo pasirodymą visada įdėsiu jėgų vien todėl, kad paskui pačiai nebūtų bloga į tai žiūrėti. Tai ir didžiausia mano motyvacija“, – atsakė I.Starošaitė. Ar visuomet pasitempusiai ir grakščiai atlikėjai pavyks save transformuoti į tikrą gatvės šokių atlikėją? Visi atsakymai ir pritrenkiantys pasirodymai – jau šį sekmadienį, 19:30, per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius