-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Irenos Starošaitės karjeros pradžia – Lukiškių kalėjime

LNK laidoje „KK2 Penktadienis“ – iškilmingas Irenos Starošaitės gimtadienis. Į filmavimą susirinko geriausios Irenos draugės ir draugai bei buvę mokytojai, kurie studijoje pažėrė daugybę intriguojančių istorijų.
Irena Starošaitė
Irena Starošaitė / LNK nuotr.

Iki šiol mažai kas žinojo, kad pirmieji Irenos muzikos mokytojai – A. Ir V. Frankoniai. O humoristas Juozas Zavaliauskas – pirmųjų Irenos pasirodymų liudininkas. Netikėtai paaiškėjo, kad pirmieji Irenos ir Juozo koncertai vyko... Lukiškių kalėjime. Pasirodo būtent ten, palikusi savo darbą cirke, dirbo Irenos mama. J.Zavaliauskas džiaugsis, kad jam įsiminė ne tik koncertai Lukiškėse, bet ir laikas po jų.

„Lukiškių darbuotojai per videką man pirmą kartą parodė seksiuką. Žiūrėjom visą naktį“, - prisimins Juozas. Humoristas prisipažins, jog į tuomet dar 16-metės Irenos Starošaitės muzikinę programą jis iš pradžių nežiūrėjo rimtai. Tačiau išgirdęs, kaip ji dainuoja, nuomonę pakeitė.  „Maniau, kad ji – pacankė. Tačiau paaiškėjo, kad ta pacankė – labai gabi“.

Šventiniame filmavime paaiškės daugybė I.Starošaitės paslapčių. Pavyzdžiui tai, kad lietuvių kalbos ji išmoko būdama 16-os, kad tapti cirko artiste negalėjo dėl to, kad buvo per stambi, kad viename konkurse vos per plauką netapo nugalėtoja, nes ją nukonkuravo Filipas Kirkorovas.

Daug smagių istorijų iš Lietos popscenos žvaigždžių kasdienybės ir specialus Žilvino Žvagulio šou Irenai jau šį vakarą 19.30 val. tik per LNK laidoje „KK2 Penktadienis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius