Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irma ir Linas Adomaičiai mini 10-ąsias vestuvių metines: paviešintame vaizdo įraše – jautrios akimirkos

Lygiai prieš 10 metų Linas Adomaitis ir Irma Adomaitienė vienas kitam Kaune prisiekė amžiną meilę. Alavinių vestuvių metinių proga žinomas atlikėjas pasidalijo daina, skirta savo žmonai, kurią pirmąsyk įrašė dar 2008 metais. Vaizdo klipe nugulė ir romantiškos akimirkos, kuriose užfiksuotos jųdviejų jungtuvės.
Linas ir Irma Adomaičiai
Linas ir Irma Adomaičiai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Draugai, šiandien ypatinga diena. Lygiai prieš 10 metų ji ištarė man TAIP! Šis istorinis video iš 2010 m. birželio 12 dienos mūsų santuokos ceremonijos ir, prisipažinsiu, šiandien jaučiamės tokie pat pakylėti, kaip tą Dievo akivaizdoje palaimintą dieną“, – feisbuke su draugais ir gerbėjais džiugia sukaktimi dalijosi L.Adomaitis.

Atlikėjas papasakojo, kad dainą „Aš parnešiu tau saulę“ sukūrė 2008 metais, būdamas toli nuo namų ir savo žmonos Irmos. Tuo metu, kaip sakė pats Linas Adomaitis, jis lankėsi Karibų jūroje esančioje mažoje indėnų saloje.

„Tuomet, kai kūriau šią muziką, nenumaniau, kad apdainuosiu mudviejų su Irma ateitį. Ir, kai dabar po namus bėgioja mažos mūsų Saulės pėdutės, dar kartą įsitikinu, kad svajoti reikia atsakingai, nes svajonės pildosi. Ir svarbiausia suvokiu, kad svajoti privaloma“, – rašė L.Adomaitis.

Vaizdo klipą galite pamatyti čia:

VIDEO: Linas Adomaitis - Aš parnešiu tau saulę (feat. Akmėja)

15min primena, kad Linas Adomaitis ir Irma Jokubaitytė susituokė po dvejų metų draugystės, 2010-ųjų birželio 12 dieną Višakio Rūdos Šv. vyskupo Stanislovo bažnyčioje, visai netoli savo sodybos, kurią įsigijo dar prieš vestuves. 2018 metais jiedu susilaukė dukters Saulės. Irma Adomaitienė – Lino muzikos vadybininkė, fotografė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Interviu su Linu Adomaičiu – apie laiką su šeima Ispanijoje, 4 brangias moteris ir Kovo 8-ąją

TAIP PAT SKAITYKITE: Linas Adomaitis po 2,5 metų atsisveikino su ūsais: pagrindinė priežastis – dukra

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius