Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irma Jurgelevičiūtė. Atostogos Turkijoje: „Klykiau iš laimės ir iš baimės“

„Išaušo toks rytas, kai supratau – reikia atostogų. Kitą dieną jau skridau į Turkiją“, – pasakoja iš Kemero grįžusi Irma Jurgelevičiūtė (38). Atlikėja sako, kad šia kelione ji norėjusi padaryti staigmeną ir mamytei.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Asm. albumo nuotr.

„Mano mama tuo metu irgi ilsėjosi Turkijoje. Aš jai nieko nesakiusi atskridau, išsiaiškinau, kur ji yra, ir nuvykau. Mama patyrė šoką, bet buvo labai laiminga. Valgėme braškes, gėrėme apelsinų sultis, ėjome į paplūdimį ir daug bendravome. Galiausiai likau pas ją miegoti, o kitą rytą atsisveikinome – mano viešbutis buvo kitame kurorte. Abi net apsiverkėme, nes tokios gražios akimirkos buvo...“ – nuotykį prisimena Irma.

Per viešnagę Turkijoje dainininkė neišvengė ir vyrų dėmesio. „Kas tokią žavią moterį galėjo išleisti vieną? Kodėl ji be vyro?“ – tokie ir panašūs klausimai buvo skirti Irmai.

Muzikantė svečioje šalyje nenuobodžiavo – ji išbandė „raftingą“ (plaukimą valtimi srauniu vandeniu – aut. past.). „Labai patiko, nors mūsų instruktorius atrodė tarsi apsirūkęs marihuanos, skrajojo padebesiais. Gerai, kad padėjo kitas valtyje plaukęs žmogus. Buvo labai smagu, klykiau iš baimės ir iš laimės“, – šypteli Irma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius