Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna erotinėmis fotosesijomis jau pasisotino (nuotraukos)

Trečiadienį pasirodė žurnalo „Žmonės“ numeris, kurį papuošė nuogut nuogutėlės grupės „Studentės“ narės ir projekto „Žvaigždžių duetai“ laimėtojos Irūnos Puzaraitės nuotrauka. Šis kartas – jau trečiasis, kai mergina sutiko prieš fotoobjektyvą nusimesti drabužius.
Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kovo mėnesį Irūnos nuotraukos pasirodė viename vyrams skirtame žurnale. Tose nuotraukose 20-metės atlikėjos kūną dengė kuklūs baltos spalvos drabužiai. Po kiek laiko Irūnos atvaizdas papuošė kitą žurnalą, tik tąkart mergina buvo prisidengusi raudonomis tulpėmis. Naujausia „Studenčių“ narės fotosesija – pati atviriausia.

FHM nuotr./Irūna Puzaraitė
FHM nuotr./Irūna Puzaraitė

Pasak atlikėjos, paskutinėje fotosesijoje buvo padaryta daug nuotraukų, kuriose buvo ir su drabužiais, tačiau viešumą pasiekė tik kelios fotografijos, kuriose mergina – visiškai nuoga. Pamačiusi rezultatą Irūna teigė sudvejojusi, ar šįkart nebuvo parodyta per daug nuogo kūno. Mergina taip pat baiminasi, kad po šios fotosesijos nepasipiltų pikti komentarai, nors kol kas tokių dar nebuvo sulaukusi. 

Pasak I.Puzaraitės, iki šiol tiek draugai, tiek artimieji buvo patenkinti fotosesijomis ir palaikydavo.

„Nemanau, kad dar dalyvaučiau. Turbūt užtenka“, – šypsojosi mergina, paklausta, ar ją dar kada nors išvysime panašiose fotosesijose. 

– Ar nė karto nesigailėjote apsinuoginusi prieš fotoobjektyvą?

– Aš tiesiog norėjau išbandyti save ir fotosesijose dalyvavau dėl savęs. Nesigailiu apsinuoginusi, nes fotosesijos, mano manymu, pavyko. Visada įsiklausau į aplinkinių nuomonę, bet į šmeižtą ir replikas stengiuosi nereaguoti.

Aš tiesiog norėjau išbandyti save ir fotosesijose dalyvavau dėl savęs. Nesigailiu apsinuoginusi, nes fotosesijos, mano manymu, pavyko. Visada įsiklausau į aplinkinių nuomonę, bet į šmeižtą ir replikas stengiuosi nereaguoti.

Šiemet su aktoriumi Mariumi Jampolskiu pelnėte pergalę „Žvaigždžių duetuose“, gavote vaidmenį seriale, dalyvavote daugelyje fotosesijų, užkariavote būrį gerbėjų... Ar šiuos metus galite vadinti sėkmingiausiais?

– Šie metai man buvo tikrai sėkmingi. Džiaugiuosi, kad galėjau įsitikinti, jog einu teisingu keliu ir esu savo rogėse. Džiaugiuosi tuo, ką darau.

Ką Jums davė „Žvaigždžių duetai“ ir ką atėmė?

– Šis projektas man davė naujos aktorinės patirties, daugiau pasitikėjimo savimi, o atėmė daug laiko. Žinoma, filmavimų metu buvo nemažai įtampos ir nervų.

Ar pastebėjote išaugusį populiarumą per projektą, ar didelių pokyčių šioje srityje nebuvo?

– Kas yra populiarumas, sužinojau jau labai seniai, nes dainuoju nuo ketverių metų. Žinoma, po šio projekto dėmesys padidėjo, atsirado įvairių pasiūlymų, kurių iki projekto nesu gavusi. Manau, „Žvaigždžių duetai“ padėjo man atsiskleisti.

Ar turite daug nuolatinių gerbėjų? Ar tarp jų yra ir įkyrių, skambinančių naktimis?

– Manau, mano ir Mariaus gerbėjų būrys yra nemažas – tai įrodė finalinis balsavimas. Džiaugiuosi, kad kiti vertina mūsų darbą ir grožisi tuo, ką darome. Ačiū visiems, kurie mus palaiko! Džiugu, kad tarp gerbėjų nėra įkyruolių, bet jeigu ir būtų, visuomet galima rasti išeitį, kaip to įkyrumo išvengti.

Neseniai paaiškėjo, kad vaidinsite televizijos prodiuserio Rolando Skaisgirio seriale. Galbūt jau žinote, kokiame ir kokį personažą kursite?

– Iš tiesų dar nežinau, koks bus mano personažas, bet kokiu atveju labai džiaugiuosi, kad ir vėl galėsiu save išbandyti. Visada maniau, kad aktorių darbas labai sunkus. Manau, dabar turėsiu galimybę tuo įsitikinti.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė

Ar nebijote naujų iššūkių? Ar nesibaiminate, kad gali būti per sunku naujoje srityje, trūkti žinių?

– Esu gana drąsi ir nebijau rizikuoti. Žinoma, bus sunku, juk nesu turėjusi nieko bendra su aktoryste. Tačiau tikiu, kad daug dirbant viskas įmanoma.

Ar pati žiūrite lietuviškus serialus? Kuris yra Jūsų mėgstamiausias?

– Kai turiu laisvesnę valandėlę, tikrai pažiūriu lietuviškų serialų. Daugiausiai žiūrėjau serialą „Emilija“.

Kokią aktorę ar aktorių labiausiai mėgstate ir kodėl?

– Visiškai nedvejodama sakau, kad vieni geriausių lietuvių aktorių yra Marius Jampolskis, Vytautas Šapranauskas, Inga Jankauskaitė. Mačiau ne vieną filmą ir spektaklį, kuriuose šie aktoriai vaidina.  Mane jie žavi savo  profesionalumu, iškalbingumu, laisvumu.

Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete studijuojate ekonomiką, koncertuojate, netrukus pradėsite filmuotis seriale. Kokia veikla šiuo metu užima daugiausia Jūsų laiko?

– Dabar daugiausia laiko skiriu mokslams, o radusi laisvesnę dieną lekiu pas močiutę į kaimą, stengiuosi pabūti gamtoje ir pailsėti.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Marius Jampolskis ir Irūna
Marius Jampolskis ir Irūna

Ar po visų darbų užtenka laiko sau? Galbūt pritariate posakiui, kad kuo žmogus turi daugiau veiklos, tuo daugiau gali rasti laisvalaikio?

– Tikra tiesa: kuo žmogus labiau užimtesnis, tuo geriau susiplanuoja laiką. Kai noriu, randu laiko ir sau, ir draugams, ir laisvalaikiui. Dažniausiai laisvalaikiu miegu, kuriu muziką. Stengiuosi rasti laiko draugams, su jais pabūti gamtoje.

Ką veiksite šią vasarą? Gal esate suplanavusi kokią poilsinę kelionę?..

– Šią vasarą esame suplanavę gastroles po Lietuvą su Mariumi (M.Jampolskiu – aut. past.) ir „Studentemis“. Na, o rudenį aplankysiu Kretą. Į šią salą vyksime su Mariumi – kelionę mums skyrė „Žvaigždžių duetų“ žiūrovai.

Dainuojate, fotografuojatės, netrukus vaidinsite seriale. Galbūt yra sričių kuriose dar norėtumėte save išmėginti, pavyzdžiui, šokiai?

– Visuomet norėjau išmokti profesionaliai šokti, tačiau tam reikia daug darbo. Manau, ateityje rasiu laiko ir šokiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius