Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna Puzaraitė: 10 faktų, kurių apie mane nežinojote (papildyta birželio 11 d.)

Nors dainininkė ir laidų vedėja Irūna (21) ne vienus metus sukasi pramogų pasaulyje, apie ją apstu dar negirdėtų faktų. Paprašyta juos atskleisti, I. Puzaraitė mielai sutiko tai padaryti.
Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė / V. Ovadnevo nuotr.

1.    Pirmą kartą pasibučiavau su vaikinu mokydamasi 7-oje klasėje. Kodėl taip ilgai delsiau? Nes iki tol man bachūrai visiškai nerūpėjo. Esu įsitikinusi, kad meilei reikia subręsti. Taigi septintoje klasėje man pasimaišė protas. Su tuo vaikinu suplanavome bučinį iki smulkmenų – buvo iš anksto aiški vieta ir tikslus laikas, kada tai įvyks. Kas buvo paskui? Šiek tiek padraugavome, ir viskas.

2.    Didžiausia kančia mokykloje man buvo visi tikslieji mokslai – fizika, chemija, matematika. Stengdavausi vengti šių dalykų, nes man jie klaikiai nesisekė. Tiesa, nebuvau tokia beviltiška, kad gaučiau tik neigiamus pažymius, tačiau jie nebuvo aukščiausi. O labiausiai mėgau dailės pamokas ir kitas meniškas disciplinas.

3.    Gana dažnai bėgdavau iš pamokų. Tiksliau sakant, simuliuodavau. Tarkim, po koncerto su grupe „Mokinukės“ vėlai grįžusi namo kitą dieną paprasčiausiai neidavau į pamokas – pasidarydavau laisvadienį. Mokytojams sakydavau, kad jaučiuosi labai pavargusi.

4.    Paauglystėje buvau klaikiai įsimylėjusi grupės „Blue“, kuri šįmet atstovavo Didžiajai Britanijai „Eurovizijoje“, lyderį Lee Ryaną. Visos mano kambario sienos buvo nuklijuotos jo nuotraukomis, nes man jis atrodė ir gražus, ir fainas.

5.    Vienas didžiausių mano pomėgių buvo rinkti iškarpas iš žurnalų apie savo mėgstamus muzikantus. Turėjau specialų sąsiuvinį, kuriame buvo daug nuotraukų ir straipsnių apie mano dievaičius. Juokinga, kad net vykdavo iškarpų mainai su draugėmis, kurios turėdavo man patinkančių dalykėlių. Pomėgis nutrūko po pirmojo bučinio su vaikinu (šypteli).

6.    Nors gimiau Dzūkijoje ir praleidau beveik visas vasaras Lazdijuose, save laikau Suvalkijos lygumų mergaite. Kodėl? Nes vos pradėjusi tarti pirmuosius žodžius, kalbėjau su suvalkietišku akcentu.

7.    Didžiausia mano gyvenime padaryta klaida – nukirpti iki užpakaliuko tabalavę garbanoti plaukai. Tai nutiko, kai buvau šeštokė. Tiesiog susisuko galva ir sumąsčiau, kad noriu trumpų plaukų, todėl nuėjau pas draugės mamą ir leidau jai juos nukirpti. Po šios klaidos daugiau man gražūs plaukai nebeatauga!

8.    Niekada nesu gavusi beržinės košės. Kartą labai prisidirbome su seserimi Ineta, tėtis įtūžo ir nusprendė, jog mus reikia pamokyti. Jis išsitraukė diržą ir jau ruošėsi pliaukštelėti, tačiau mes taip stipriai pradėjome bliauti, kad išsisukome nuo kirčių. Nors iš tiesų nieko mes nebijojome – tai tebuvo gera vaidyba (juokiasi).

9.    Vieni vaikai tiki Kalėdų Seneliu, o aš tikėjau, kad iš pavasarį augančių karklų, liaudiškai vadinamų kačiukais, gimsta tikri gyvūnėliai. Todėl sprogstančius vazoje juos maitindavau, girdydavau ir laukdavau, kol išaugs gyvūnėlis ir pradės miauksėti (kvatojasi).

10.    Man nesvetimos muštynės. Kai kartą sesuo po akimi man įtaisė mėlynę, sugalvojau, kad geriausiai jai atkeršysiu su užtrauktuku supjaustydama veidą.
Kitos muštynės įvyko pasitinkant Naujuosius metus. Kai viena mergina „netyčia“ įstūmė mane į baisią balą, aš jai paaiškinau gyvenimo tiesas... kumščiais!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius